- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Oppo: kompakt lesz, vékony nem
- Együtt mutatkozik be a OnePlus 15 és az Ace 6
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Farmerbe öltözik a Redmi Pro Max
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krygos
csendes tag
Nah szóval azzal a módszerrel amit te mondtál, a proci 3GHz-n de amikor elkezdtem tesztelni egy ki idő után a program valami hibát észlelt és a 2. magom leállította a tesztet.
RetepNyaraB hozzászólása alapján mindent beállítottam, majd az FSB-t beállítottam 200-ról 215-re. (tudom hogy azt írta hogy 5-10 lépésenként mennyek, de gondoltam kezdetnek nem lehet ebből baj.)
A gép elindult, elindítom a teszt majd olyan 57-58 foknál elkezdett a kép ilyen egyre erősödő éles hangot kiadni.
Nem tudtam mi lehetett ezért gyorsan leállítottam a tesztet.
Gondoltam akkor kezdjünk kisebbel, beállítom az FSB-t 205-re, a gép elsőre nem indul , majd automatikusan vissza tette magát 200-ra. Na mondom akkor már csak azért is beállítom 210-re. A gép elindul majd amikor elindítottam a tesztet lefagyott a gép.
Még annyi hogy a legelső esetben egyáltalán nem sípolt a gép.Nagyon örülnék annak ha valaki elmondaná, hogy melyik esetben mi mért történt.(ha egyáltalán ennyi infóból ezt meg lehet mondani)
Igazából lineárisnak gondoltam a dolgok, tehát ha 3GHz- ment a gép és csak a tesztre dobott egy hibát, akkor gondoltam hogy olyan 2,5GHz-ig nem lehet probléma a másik módszerrel.Remélem tudtok segíteni mert eléggé jól jönne ha nem kéne új procit vennem a jobb órajelért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Beszámítás! Samsung Odyssey G5 32 QHD 144Hz VA 1ms monitor monitor garanciával hibátlan működéssel
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Lenovo ThinkCentre mini pc i5/16/512
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő