Hirdetés
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Akciófigyelő: A One listázta be a legolcsóbb hajlítható telefont
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Yettel topik
- Manga lányok és csupa képernyő a Nubia friss kagylótelefonján
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabo9201
senior tag
válasz
04ahgy
üzenetére
Na csak most értem rá komolyabban nekifeküdni

Betettem a 640-es Pentiumot és a TX3-at is feltettem rá, 4GHz-en sikerült stabilizálni. Gyanítom, hogy némi plusz fesszel olyan 4,2-ig el tudnék menni. Így jelenleg 55°C-ig melegszik terhelve.

Viszont a 420-as Celeront továbbra sem sikerült tovább hajtanom

Leírnád, hogy az FSB fal mit jelent?(#33872) darál0w
Köszi!
És azt ki lehet valahogy szűrni, hogy melyik a gyenge láncszem? Mert Intelnél nem látok olyat, hogy a proci szorzóját le lehetne venni és ki lehetne tesztelni, hogy a lap mit bír, mint AMD-nél.Vagy esetleg a lap valamelyik feszének kismértékű emelése segíthet?
-
gabo9201
senior tag
válasz
04ahgy
üzenetére
Köszi neked is. Ma már nem foglalkozok vele, de majd holnap este fele tökölök még vele

Egyébként van egy Pentium 640-em is, azt is ki akarom majd próbálni mit megy. Annak mennyi feszt adhatok kb. ?

-
csabsz13
aktív tag
válasz
04ahgy
üzenetére
nem értem

múlt héten vettem a hűtőt (ARCTIC FREEZER 7 PRO Rev. 2) és csak úgy az új hűtővel, de default BIOS beállítások mellett is az IntelBurn Test kb. 7-8%-al gyorsabban ment le mint előtte.szóval ha a hűtő a hibás, akkor azt hogyan küszöböljem ki? milyen progival tudom megnézni, hogy kiforogja-e a maximumot a venti?
amúgy a gép oldalfala sincs fent, szóval süvíthet a levegő. most néztem az alaplapot, ott is világít az IBT futás alatt egy visszajelző led, ami a PROC HOT jelzést viseli...

Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Apple TV+
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Renault, Dacia topik
- Energiaital topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Villanyszerelés
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- Megvan mennyit drágit az AMD a GPU-k mellé csomagolt memórián
- További aktív témák...
- Eladó Samsung Galaxy Tab A9 4/64GB / 12 hó jótállás
- HP Elitebook 735 G6 13 3 FHD Laptop AMD Ryzen 5 Pro 16 GB RAM 512GB SSD 6 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- Játékra vagy Munkára! Csere-Beszámítás! I7 3930K / Nvida GTX Titan X / 16GB DDR3 / 500GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest