- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mkopi
csendes tag
válasz
darál0w
üzenetére
Szia! Elolvastam amit írtál . De sajnos még mindig nem jó. Na de most vissza rajtam a procit az alapra 2magra mondom kiprobálom, igy hogy megy, meg a höfokot letesztelem hogy mennyit mutat. Na de a Bios apal höfoknak mutatja a procit 40foknak nem tudom hogy hogy de az Everest meg a Sisoftware sandria az 100%-kos terhelés alat mutat max 34-35C. Ez hogy van? És most 3.6on megy a 2 mag és igy is ugyan ennyit mutat. Másik mikor unlokolva van a proci és megy a 4 mag akkor is 40C mutat a Bios. Nem értem lehet frisiteni kéne a Biost? Mert nem hiszem hogy ezzel a hütésel 40c fok alapból a 2 mag és a 4 mag is. Ja és azt sem értem hogy a Cpu-z mért mutatja a wattot 4 magon 143-nak. Mikor a négymagosok alapbol 123wattot esznak ha jól olvastam a cikbe.
Válaszodat elölre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Borderlands 4
- Milyen routert?
- Kés topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo L14 Thinkpad Gen2 FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro WiFi6 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest