- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Mobilhasználat külföldön
- Nem tud dönteni az iFold a titán és az alumínium között
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
alexya
csendes tag
soha nem vettem volna asrockot,minden lapom asus volt de mikor meghalt a p5-pe vm1 vasárnap csak ezt kaptam sürgössen,olcson.csak a két cl2 corsair memoria miatt eröltetem ezt konfigot.ha 965 vagy P35-re váltanék mindenböl újat kéne venni /alap,proci,pci-vga,ddr2 ram stb/ez igy huzós.az új ddr2-3 ramokat nagyon lehuzzák arra lennék kiváncsi a core2 mit müvelne 1 cl2 memoriával,mivel a mostani ramok jó esetben cl4-et tudnak.1 ddr most is 30ezer köröl van a ddr2, 5 ezer és mint tudjuk a piacot mamár nagyon behatárolja az érték arány.lehet hogy véletlenül nem raknak sima ddr foglalatot a mai lapokra?mindenki vegyen ujat a multiknak ez az érdekük,ja és az uj progik most készülnek lásd p35-dx10 draiver a minap olvastam.köszönöm a válaszokat mindenkinek!ja az asrock kellemes csalodás nem huznám le.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Battlefield 6
- PlayStation 4
- Filmvilág
- Itt a Panther Lake és az Intel rendkívül sokat vár tőle!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- LG 42LX330C 42" LED-backlit LCD TV - Full HD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3551,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest