Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- One mobilszolgáltatások
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szoftverfejlesztők kellenének
- Huawei FreeBuds Pro - egy igazi csúcsmodell
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Android szakmai topik
- Magisk
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
Új hozzászólás Aktív témák
-
acc200
tag
válasz
darál0w
üzenetére
nah.. megvannak az eredmények amik nem túl rózsásak..
IBT a 2 kör után kidob 1 olyan üzivel, hogy ha nem akarom megfőzni a procima t akk vagy jobb hűtés, vagy kevesebb tuning (én szerintem egyenlőre az utóbbit fogom választani), mert így idle állapotban prici 22 fokos, de amint megy rá IBT egyből 45 fokról indul, amit nem értek, hogy miért annyiról, de mind1.
másik pedig, hogy mondom ok, lehet, hogy csak a teszt a parás neki, nem teszteket fogok futtatni, hanem játékokat.. ok. irány gta4.. elkezdek game kb fél perc fatal error annyit leszűrtem, hogy vmi memória nem tetszett neki.. irány crysis azis kidobott vmi fél perc után, csakúgy mint bad company 2.. többinek már neki se merek állni.. szóval akkor ebből az jönne le, hogy csökkentsem FSB-t vagy a szorzót?
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- World of Tanks - MMO
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- BestBuy topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- HP ZBook Fury G7 Intel Core i7-10850H Refurbished - Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Lenovo V15 G4 FHD i5-13420H 4.6Ghz 8mag 16GB RAM 512GB SSD Intel UHD Graphics XE Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3755, 100% Akkumulátor
- ASUS 23" FULL HD Monitor VZ239HE
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
IBT a 2 kör után kidob 1 olyan üzivel, hogy ha nem akarom megfőzni a procima t akk vagy jobb hűtés, vagy kevesebb tuning (én szerintem egyenlőre az utóbbit fogom választani), mert így idle állapotban prici 22 fokos, de amint megy rá IBT egyből 45 fokról indul, amit nem értek, hogy miért annyiról, de mind1.