- Azonnali navigációs kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
válasz
darál0w
üzenetére
Most néztem a bios-t, ha minden igaz, akkor ez az LLC arra lenne jó, h gyakorlatban is akkora feszt állítson be a lap, mint amit megadok neki és ne essen vissza terhelésre.
Nem nincs bekapcsolva, vagyis jobban mondva auto-n hagytam. CPU-Z szerint nincs 1,4V, hanem olyan 1,384.Arra értem, amit írtam, h van-e átfedés a két teszt között. Hogy ha pl IBT hibás eredményt ad, akkor 100%, h a proci a ludas? illetve memtest-nél 100%, h a ram? Nincs átfedés a kettő között? Mert most látom, h IBT-ben max stress-re felhasználja az összes szabad ram-omat.
Így hogy lehetek biztos benne, h nem a memórián áll vagy bukik a teszt? Vica versa...szerk: jólvan, bíztató. Kb 20s után kékhalált kaptam IBT indítása után. Kemény, h még beleférek a post szerkesztésébe...

Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Nokia 4.2 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Mac mini 14.3 M2 8GB RAM 256GB SSD 1év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 17 FHD notebook - i7 9750H 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB W11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest