- Apple iPhone 17 - alap
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Végre egy tényleg jó Duotts bringa! - E29 teszt
- iPhone topik
- Nagyon különleges lesz a Realme GT 8 Pro
- Poco F7
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
Új hozzászólás Aktív témák
-
laccc85
csendes tag
Észre fogod venni persze sebességben, főleg ha olyan cuccot használsz, aminek szüksége van a teljesítményre:
De én a helyedben már nem cserélnék 775-ös tokozású lapot, hogy 3400MHz-en menjen el a procid.
Inkább majd egy Corei 5-vagy Corei7 be fektetnék bele ha lesz rá pénzed, vagy ha mindenképpen ki szeretnéd hozni belőle a maxot, akkor eladnám ezt a procit, és egy kis árkülönbséggel vennék egy olyat,aminek a tuningpotenciáljai jobbak
ás igy te is kedvezőbben megúsznád pénzügyileg.
A MH-z amit az előbbiekben Gyufaaa is mondottazért ugrál
de ha van egy olyan lehetsőéged a biosban, hogy intel EIST és azt kikapcsolod, akkor állandó órajelen tartja a procid, attól függetlenül mennyire van kihasználva, nekem van ilyan lehetőség a lapomban (MSI 45 neo), nem tudom a tiédben lesz e -
Degradator
tag
szervusztok!
tudom, rossz helyre írom a kérdésem, de már nincs jobb ötletem, mint itt megkérdezni.
kérdés:Intel DQ965G alaplapom van(S775 DDR2 PCIE), azt már észrevettem hogy biosból nincs lehetőség a tuningra(vagy van valami rejtett billentyűkombó
)
valami spéci biossal sem lehet? nincs valami használható biosfrissítés hozzá?vagy csak szoftveresen van lehetőség, suxpé alól?
clockgen ne mtudja kiolvasni a lap órajeleit, az easy tune meg nem fut.
más ötlet?
üdv és előre is KÖSZÖNÖM a választ
Új hozzászólás Aktív témák
- Ryzen 5 3500X
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 5 5600 6-Core 3.5GHz AM4 Box (100-100000927BOX) - Azonnal átvehető, Számla + Garancia: 1év
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- Lenovo ThinkPad T15 Gen2 Intel Core i5-1135G7 Villám Akció! 30.09.2025-ig csak 195.000ft!
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3398, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest