Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fotók, videók mobillal
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
persil
nagyúr
válasz
Blaze71
üzenetére
Visszaértem vacsiból, kerek 40percet ment az orthos, állítása szerint 47 fok fölé nem ment a proci, viszont ezt már az első 5-6 percben elérte, utána maradt 47-en.
Small fft- futattam, 9es prioritással. Ami belefért 40 percbe az a "self test 8k" és a "self test 10k" és mindkettőre passed-et írt, meg belekezdett a 12k-ba is, amikor leállítottam azt írta, hogy 0 hiba és 0 figyelmeztetés

Próbáljam vajon most feljebb, vagy inkább nézzek egy komolyabb orthos-t most és ha stabilnak tűnik, csak akkor menjek tovább?
Egyébként fura, de már ez a +200 is érezhető gyorsulást hozott
Igazából ezt szerettem volna elérni és így meg van a tudat, hogy van egy x2 250esem az x2 240es árán 
Igazából a gyári hűtő lehet hátráltató tényező, de egyelőre megfelelőnek tűnik.Egy láma kérdést engedj meg
Az orthos (és hasonló tesztek) futtatása biztonságos?
Úgy értem, ha valami nem tetszik neki, akkor simán hibázik leáll és kész? Nem halhat meg semmi közben, mondjuk hőmérséklet miatt, vagy ilyesmi?
Új hozzászólás Aktív témák
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kedvenc zene a mai napra
- TCL LCD és LED TV-k
- Diablo IV
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Windows 11
- Path of Exile 2
- LEGO klub
- További aktív témák...
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Probook 450 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Az orthos (és hasonló tesztek) futtatása biztonságos?