- iPhone topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Milyen GPS-t vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
enemy107
senior tag
válasz
proci985 #15957 üzenetére
Hát igen rájöttem hogy mégsem oldottuk meg a problémát.Ha cpu host controll bekapcsolom egyből rinyál.Nem tudok olyan összeállitást hogy ne villogjon.De ezek szerint ne foglalkozzak vele?
Mert röviden és tömören vagy nem foglalkozok vele,vagy autora tszem a system voltage controllt de akkor hiába irok neki be feszt manual utána ismét annyit ad neki amennyit akar.
Ki szerettem volna próbálni mennyit megy egy volton a proci. -
enemy107
senior tag
Sziasztok ismét!
Ismét egy lama kérdés. Amikor a feszültségeket állitom fent villog hogy nem optimálisak az értékek.Ezzel nem kell foglalkozni, vagy annyira gyökér vagyok hogy nem tudom beállitani. -
enemy107
senior tag
válasz
darál0w #15911 üzenetére
Meg szeretném tanulni.Alapfasszel is ugy is hogy emeljük.Alaplapi vga-val is meg jövő hétvégén lesz új avval is.333x10.5 ben járatom mindennapi használatban de nem fixáltam a feszeket eddig csak normálra állitottam.Olvasom a ph fórumot rendszeresen ugy vágtam le ez nem túl jó.Ezért szeret ném beállitani hogy pöpec legyen.
-
enemy107
senior tag
Próbából fixáltam 1.260-on (mert 1.264-et vett fel a képen)északi hid, ram nem kapott normalon van gondolom alaplapi vga-val nem kell.A ram vissza van osztva 800-ra.CPU-z azt irja 1.280 (290x10.5).
-
enemy107
senior tag
válasz
darál0w #15889 üzenetére
Üdv!
A drop -ot elolvastam fentebb.Akkor ezt avval lehet kiküszöbölni hogy amennyi a drop annyival nagyobb feszt adunk neki rászámolva?A load gondolom az a feszültség ami terhelés alatt kell neki.Az mitől van hogy fixen beirok 1.2v-ot a cpu z-n 1.280 van.
Gondolom elég lama kérdés de most kezdek tuninggal foglalkozni
Köszi a választ előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged