- iPhone topik
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Milyen GPS-t vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ETOM
addikt
válasz
BRIKLY #26249 üzenetére
Hát ebbe nem vagyok biztos, de mivel AM2+-os proci lehet, de kérdezz be inkább ramos topicba vagy ahova illik mert nem mondom 100%-ra h támogatja a DDR3-t...
"Types of Memory Supported: Support for unregistered DIMMs up to PC2-8500 (DDR2-1066MHz)"
Ezt találtam sajna akkor úgy néz ki nem, de 1066 is jó -
ETOM
addikt
válasz
BRIKLY #26244 üzenetére
Azért én a lapot nem bántam meg bármikor lesz pénzem és ez a 7750 elfogy beledobhatok egy 6 magost (a jelenlegi max.) meg OC is jobban megy +van 2db PCI-e csati is egyéb őrültségekre.
Megértelek én se nagyon tudtam szerezni. Itt is ritka a segítség.. ha valami kell általában magam kellem összekaparni.
-
ETOM
addikt
válasz
BRIKLY #26242 üzenetére
Persze én is figyelembe vettem amikor lapot vettem.
Mire gondoltál egy kis proci tesztre lapomba?
Akkor messze vagy gondolom pedig 2 perc alatt ki lehet kapni gépemből cuccost szépen van elrendezve minden ha valamit szerelni kellene gyorsan menjen"egyébként valahogy éreztem hogy azon a környéken laksz.. a stílusod,és segítőkészséged árulkodik."
hehe eddig nem tudtam ezt, de lehetséges -
ETOM
addikt
válasz
BRIKLY #26240 üzenetére
Nem tom biztos jobb h 1800MHz.. ebbe 1.8ghz mióta megvettem azóta nem állítgattam.
Soprontól nem messze egy kis városba lakom
ui még ennyi:
"A HT órajelét lehetőleg tartsuk mindig 2000MHz közelében, mivel az emelése nincs túlságosan nagy hatással a gép összteljesítményére, kivéve abban az esetben, ha fontos az IGP teljesítménye. Ekkor ugyanis a GPU a HyperTransport-on keresztül fér hozzá a RAM videó memória gyanánt elkülönített szekciójához (UMA)."
1000és1800 között lehet van vmi, de nem drasztikus. -
ETOM
addikt
válasz
BRIKLY #26235 üzenetére
Az a proci csak 65W volt, de VGA tényleg többet evett.. akkor marad a lap.. (csak nehogy csere után is szívózzon akkor meg proci vagy táp esélyes.)
Hogy érted a 2*800Mhz HT-t?
Ha hypertransport akkor 800 alatt lassul, de 1000MHz-re miért nem rakod szorzóval húzunk nem emelkedik. -
ETOM
addikt
válasz
BRIKLY #26228 üzenetére
Nem tudom mi ez, de ezt írták róla:
"It's not for vdroop, Asus only fixed that in the P5K series and called it "Voltage Damper"
It's will allow you to increase the cpu voltage. Once you've maxed out the vcore setting, you can use this to add even more.......but you'll need some very good cooling!
Ez alapján disabled maradjon, de azért még várhatsz választ mer nem 100%
-
ETOM
addikt
válasz
BRIKLY #26198 üzenetére
Látom írtál másik topikba sztem is lap.. csak tippelgetek hátha segít valami. Am 7750 alá nem árt egy ACC-vel ellátott SB750-es lap jobban/stabilabban megy vele a tuning. Nekem volt ez előtt egy ACC nélküli SB650-es gigabyte még 3.1GHz se sikerült stabilizálni. 3-at meg detto megy/ment nálam is alapfeszen.
-
eight
senior tag
-
eight
senior tag
válasz
BRIKLY #26185 üzenetére
általánosítasz
Volt már ember aki túlélte hogy lesett a 20 emeletről, de azért abba többnyire szegények bele szoktak purcanni. Persze ez fordítva is igaz, ki lehet egy szar gyártótól is fogni egy jobb cuccot.
Azért ebben az esetben én mégis darál0w-val értenék egyet, szvsz fogadd el a tanácsát, de ha mégis úgy is döntesz hogy Codegen táppal tuningolsz, akkor is csak csínyjával, mert lehet hogy amikor már jól megszoktad és el is felejtetted, akkor fog majd rádégni az egész hóbelebanc
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged