- Android szakmai topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Apple iPhone 17 - alap
- A Vivo bemutatta az OriginOS 6-ot, ezekre a telefonokra lesz telepíthető
- AI-ra cserélte a concierge szolgáltatást a Vertu
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Határtalan erő - szabadjára engedve
- Yettel topik
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Végre rávettem magam, hogy feltornásszam I5 3570K-mat 4.2Ghz-re, azt mondtátok, ha feszhez nem nyúlok, alapon még bírni fogja. Hát ilyen értékeket adott:
Kicsit magasnak érzem a hőfokokat, úgy, hogy még feszt nem is emeltem. Mennyi a gyári fesz, amit ad a procinak? Mert látom, hogy terhelés közbe olyan 1.15-1.2v körül eszik, de tudom-e valahogy csökkenteni, vagy ha fix beírom, hogy 1.2v-ot adjon neki, az úgy jó-e?
Illetve, szerintetek érdemes ezt még feljebb tornászni? Olyan 4.4Ghz-ig gondoltam, de az már kétlem, hogy gyári fesz-el menne, viszont én meg nem tudom, hogy mennyi kéne neki. (meg igazából azt se, hogy mi van akkor, ha túl kevés feszt adok neki, és esetleg nem indulna a gép, akkor hogy jutok vissza a bioszba, van-e valami védelmi opció)
Hűtés szempontjából annyira nem állok jól, viszont később a nagyobb radiátor/jobb ventik miatt meg lesz oldva a hűtése, szóval ezért gondoltam, hogy mehetne még fejjebb
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3582, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB ZALMAN Z1 Plus A-DATA 750W
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő