Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kínai tech-túra összefoglaló
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Motrek csendes tag Sziasztok ! Kezdeném is  Szeretném felhúzni az Intel Core 2 Duo e8400-s procimat 3,6-3,8ghz környékére. A hűtőm egy :Asus Silent Square EVO , az alaplapom : GigaByte EP45-UD3LR , memória : Corsair Dominator 2*2gb 1066mhz KIT. El is kezdtem az "állítgatsát" (persze , nem úgy ,hogy nem olvastam utánna és nem érdeklődtem ismerősöktől) De akadt egy kis problémám. Szeretném felhúzni az Intel Core 2 Duo e8400-s procimat 3,6-3,8ghz környékére. A hűtőm egy :Asus Silent Square EVO , az alaplapom : GigaByte EP45-UD3LR , memória : Corsair Dominator 2*2gb 1066mhz KIT. El is kezdtem az "állítgatsát" (persze , nem úgy ,hogy nem olvastam utánna és nem érdeklődtem ismerősöktől) De akadt egy kis problémám.
 Észrevettem,hogy mikor elkezdtem a tuningolást akkor a processzorom 2.66ghz-n volt. (8x333mhz ez volt alapból). Mondom magamba,hogy nem baj hát akkor csinálom így , ezzel nem is volt probléma így elkezdtem az "állítgatást"A következőket állítottam : 
 Robust Graph. Booster : auto
 CPU Freq. : 455
 CPU Host Clock : Enabled
 Perfomance Enhance : Extreme-ről Turbo-ra
 CPU Vcore 1,25000 V-ról - 1,31000V-ra
 CPU Termination : Auto-ról Normal-ra
 CPU PLL : Auto-ról Normal-ra
 CPU Reference : Auto-ról Normal-raMCH Core : Auto-ról Normal-ra 
 MCH Reference : Auto-ról Normal-ra
 ICH 1/0 : Auto-ról Normal-ra
 ICH Core : Auto-ról Normal-raNa most ezeket elmentettem a BIOS-ban és a gép újra indította magát egyszer aztán mégegyszer , és harmadjára BOOT-olt rendesen. Mikor be hozta a WIN 7-et (x64) megnéztem cpu-z be és Core Temp-be. És itt jön a bibi ! Minden maradt úgy mintha semmit se állítottam volna a gépen , egyszerüen Windows-ba maradt minden ugyanúgy , 2.67ghz-n 8x333mhz-n és 1.25000 V-on. DE ! A BIOS-ban pedig minden maradt úgy ahogy én azt BEÁLLÍTOTTAM , 3.64ghz-t ír 8x455mhz-n a VCORE pedig 1,301 V. Mit ronthattam el , valamit rosszul csináltam ? Ebbe kérném a segítségeteket, és előre is köszönöm !  
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sweet.tv - internetes TV
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Gaming notebook topik
- Kompakt vízhűtés
- Mi történik, ha frissítés közben kikapcsolod a PC-t?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Autós topik
- Linux Mint
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X3D 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-DATA 750W
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Szeretném felhúzni az Intel Core 2 Duo e8400-s procimat 3,6-3,8ghz környékére. A hűtőm egy :Asus Silent Square EVO , az alaplapom : GigaByte EP45-UD3LR , memória : Corsair Dominator 2*2gb 1066mhz KIT. El is kezdtem az "állítgatsát" (persze , nem úgy ,hogy nem olvastam utánna és nem érdeklődtem ismerősöktől) De akadt egy kis problémám.
 Szeretném felhúzni az Intel Core 2 Duo e8400-s procimat 3,6-3,8ghz környékére. A hűtőm egy :Asus Silent Square EVO , az alaplapom : GigaByte EP45-UD3LR , memória : Corsair Dominator 2*2gb 1066mhz KIT. El is kezdtem az "állítgatsát" (persze , nem úgy ,hogy nem olvastam utánna és nem érdeklődtem ismerősöktől) De akadt egy kis problémám.