Hirdetés
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibz03
őstag
Na ha már itt van ez a topic, lámáskodok én is egy sort.
Szóval Asus P5KC-m van, benne egy Core2Quad Q6600-os, és 2 db 1 GB-os, 800MHz-es, CL4-es Corsair.
Egyelőre egy gyári hűtő van a procin, de tervezek venni rá egy Asus SilentKnight-ot a későbbiekben.
Szóval ennek fejében mit javasoltok, milyen értékeket állítsak a BIOS-ban, hogy nyerjek egy kis plusz energiát (igazából csak kíváncsiságból akarok tuningolni, a gép teljesítménye tökéletesen megfelel nekem
)
Annyit tudok, hogy plusz feszt kell adni a procinak, de nem tudom, hogy mennyi az alap, és hogy mennyire szabad megnövelni, ezek után állítani kell az FSB-t, és talán a RAM időzítését is csökkenteni/növelni kell (az alap: 4-4-4-12@2.1 V). De van még PCI frekvencia is, meg nem tudom, még mi, szóval eléggé hiányos a tudásom ezen a téren.
Úgyhogy várom valami hozzáértő segítségét, előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- OLED TV topic
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- World of Tanks - MMO
- Windows 11
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Spórolós topik
- The Crew sorozat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással / gyári tartozékokkal
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- HPE Aruba switch, 48 port, Layer 3, PoE+
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest