- Magisk
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Aktív témák
-
Hacked_4025
csendes tag
válasz
Hacked_4025 #18 üzenetére
Már megtaláltám a drivert!
-
válasz
Hacked_4025 #9 üzenetére
OFF:
Az eredeti így szól:
Eszkimó alapszabály:
Kunyhó mögül sárga havat ne egyél!
ON -
Petya
tag
válasz
Hacked_4025 #14 üzenetére
A 41.03-as Drivert ajánlom mindenkinek. Az utóbbi idők messze legjobb nVidia drivere!
-
Clyde22_
tag
válasz
Hacked_4025 #5 üzenetére
Display properties->Settings->Advanced->[az a föl, amin a kártyád neve van, pl GeForce 2 GTS]
Ott lesz egy lista, amiben az utolsó 4 számjegy adja a drivered verziószámát. Pl:
6.13.10.2832 ----> 28.32 -es a driverem -
Petya
tag
válasz
Hacked_4025 #5 üzenetére
Hát hogy pontosan hol találod meg a verziószámot azt meg nem mondom mert amit a driver elemek listájában kiir annak más a számozása. De innen a Prohardverről letöltheted a drivereket. Én XP alól tuningolok, szerintem 98 alatt is nyitott a beállítás de ha nem vannak progik amikkel ki lehet nyitni. Én most el, majd holnap! Jó próbálkozást!
-
Petya
tag
válasz
Hacked_4025 #1 üzenetére
Az nVidia legújabb drivereiben (40.71, 41.03) már alapból nyitva van a tuning. Ugy érdemes csinálni hogy a magot inditod mondjuk 250-ről 270-275-re a ramot meg 440-ről 480-ra mondjuk. Miközben tesztel én négyzeteket szoktam huzogatni a háttérre egérrel mert ha szemetel gyakran ottmarad a nyoma vagy egyes képpontok fehérek lesznek. Lefuttasz egy 3Dmarkot (csak az FPS teszteket) és látod az eredményt. Utána huzol megint csak finomabban. Igazából a kártyának nem lesz baja mert vagy lefagy a kép vagy szemetel (fehér pixelek a képen, főleg memóriatúlhajtásnál) de nem megy tönkre. Van olyan mikor magasabb órajelen kevesebb eredményt érsz el 3D markban (persze bizonyos szinten van szórás az eredményben két teszt nem adja ugyanazt sose) azt már lehet nem szereti a kártya. El kell játszadozni vele, de lehet bátran csinálni (persze nem eszetlenül). Ezek a kártyák általában sokat birnak. Én egy abitot húztam 300/540-re de nem biztos hogy ez a határ. Egyszerüen nem mentem tovább mert ekkora tuninggal is meg vagyok elégedve. Érdemes kerek értékeket beállítani mert akkor talán kevesebb az aszinkronitás. Idő és játék kérdése de bátran lehet csinálni! Ja még annyit hogy ha a procid (FSB) húzva van és az AGP mondjuk túlterhe van a pontatlan leosztás miatt akkor lehet nem tudod annyira kihuzatni mert több oldalról is stresszelve van a kártya. :) Ha 5-6 óra játék után is stabil a cucc akkor megtaláltad az optimális beállítást!
-
Il Padrone
senior tag
válasz
Hacked_4025 #1 üzenetére
Szia
erdemes elolvasni az ebben a temaban mar megszuletett forumokat, mindegyikben le van irva a tuning mikentje, know-howja.
Ha meg ezen kivul van valami kerdesed, azt nyugodtan felteheted.
Udv
Egy masik ujonc
Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Magisk
- Formula-1
- Új kétfiókos NAS-sal gyarapodott a Synology palettája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest