- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Poco F7
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iGO Primo
- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
Új hozzászólás Aktív témák
-
KL
tag
Helló!
Végül rájöttem az én lapommal mi a gáz, lehet, hogy valami hasonló nálad is:
A gond az, hogy ha áramtalanítasz teljesen, akkor elfelejti a gép a te szorzó beállításaidat, és a processzor alapértelmezett szorzójával indul, viszont a megemelt FSB-vel(nálam 200 volt, te viszont ahogy írtad nem emelted, ezért nem tuti, hogy ugyanaz a baj), tehát 13,5x200-on, amit már nem tudott a proc, nem indult.
Erre azt találtam ki, hogy kapja be a soltek, vettem egy 2500+ Barton, aminek alapból 11 a szorzója, és csak az FSB-t emeltem 200-ra. Így alapfeszültségen megy 11x200-on(3200 + szintje), és mivel a 11 az alapértelmezett szorzó, akár ki is húzhatom.
Üdv!
KL
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen légkondit a lakásba?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Sorozatok
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Proxmox VE
- Elektromos autók - motorok
- VGA kibeszélő offtopik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- iKing.Hu - Nothing Phone (2a) Black Fiatalos Glyph stílus, 120 Hz AMOLED 8/128 GB Gari
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest