- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Google Pixel topik
- Új információk a Galaxy A36 és Galaxy A56 kameráiról
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.
Új hozzászólás Aktív témák
-
t72killer
titán
válasz fatal` #61973 üzenetére
Amin elgondolkoztam egy kicsit: a rahedli egyéb vírus, amiből most az f41 bejelentkezett mumusnak. Ha vakcinák hiányában nagyon nyomatnánk a 0covid stratégiát, akkor egy sor egyéb kórokozóra gyengülne a védelmünk expozíció híján. Covidnál ugye nem gond, ott pont akkor lenne lazítás, amikor jön az új oltás. Szóval róka fogta csuka, 3-4év maszkeráj-puceráj után lehet kiderül, hogy random helyről kapunk egy simán covid-szintű övönalulit, mint ez a mostani hepatitises eset.
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
Vesa
veterán
válasz fatal` #61973 üzenetére
Én mai napig maszkot húzok, ha bemegyek zárt helyre, üzletbe, akárhova. Voltam színházban a hétvégén, rajtam kívül 3 emberen volt maszk a kb. 400-ból. Elnéztem a sok öreget, amint halál nyugodtan lófrálnak, mert a vezír megmondta nekik hogy vége, győztünk, kész, passz, nincsvírusnemisvót. Aztán hallgattam, ahogy előadás közben legalább ketten k*rva gázosan köhögtek, olyan igazi hurutos, ugatós módon. Persze nem feltétlen Covid, de ki mondja meg, hogy nem az? És ha az, akkor sajnos pár stratégiai nyugalomban ücsörgő öreg a környező sorokban halott lesz pár héten belül. Ennyit erről. Ja, és természetesen hülyének vagyok nézve a maszkban, sok a lesajnáló tekintet. Én meg fölényesen vissza lesajnálom őket.
A tudomány a valóság költészete!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest