Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Megjelent a OnePlus 13T
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesa
veterán
válasz
fatal` #61973 üzenetére
Én mai napig maszkot húzok, ha bemegyek zárt helyre, üzletbe, akárhova. Voltam színházban a hétvégén, rajtam kívül 3 emberen volt maszk a kb. 400-ból. Elnéztem a sok öreget, amint halál nyugodtan lófrálnak, mert a vezír megmondta nekik hogy vége, győztünk, kész, passz, nincsvírusnemisvót. Aztán hallgattam, ahogy előadás közben legalább ketten k*rva gázosan köhögtek, olyan igazi hurutos, ugatós módon. Persze nem feltétlen Covid, de ki mondja meg, hogy nem az? És ha az, akkor sajnos pár stratégiai nyugalomban ücsörgő öreg a környező sorokban halott lesz pár héten belül. Ennyit erről. Ja, és természetesen hülyének vagyok nézve a maszkban, sok a lesajnáló tekintet. Én meg fölényesen vissza lesajnálom őket.
-
válasz
fatal` #61973 üzenetére
Amin elgondolkoztam egy kicsit: a rahedli egyéb vírus, amiből most az f41 bejelentkezett mumusnak. Ha vakcinák hiányában nagyon nyomatnánk a 0covid stratégiát, akkor egy sor egyéb kórokozóra gyengülne a védelmünk expozíció híján. Covidnál ugye nem gond, ott pont akkor lenne lazítás, amikor jön az új oltás. Szóval róka fogta csuka, 3-4év maszkeráj-puceráj után lehet kiderül, hogy random helyről kapunk egy simán covid-szintű övönalulit, mint ez a mostani hepatitises eset.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kivizsgálja az Arc meghajtó magasabb többletterhelésének az okát az Intel
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Fotók, videók mobillal
- PlayStation 5
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- DJI Air 3 Fly More Combo RC2 drón egyedi megjelenéssel
- Panasonic ER-DGP 90 K hajvágó
- DJI Air 2s drón szett - 5,4k video, 1" SONY CMOS + extrák (2S4) kettő darab akkumulátorral
- DJI Air 3 RC-N3 drón szett +Garancia +Care Refresh +táska
- Új, csomagolássérült Lifefit 3Dx Motion Trainer vibrációs tréner +távirányító - 10 hó bolti garival!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 1600W Corsair AX1600i Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest