Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Megjelent a OnePlus 13T
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenwood3
addikt
válasz
Tigerclaw #60744 üzenetére
Tavaly nyaron siofokon nyaraltam ahol betertem egyik.nap.delutan a helyi legnagyobb abc-be, akkoriban mar nem volt kotelezo maszkhasznalat se. Rengetegen voltak, az egesz boltban, szinte egymasba ertek az emberek. En is megvettem amire szuksegem volt, majd sorba alltam a penztarnal. Jo hosszu sor volt, allt elottam 2 holgy is akik kozul az egyik, 1 ido utan csak megfordult, es azt mondta, hogy menjek mar hatrebb, ne menjek olyan kozel hozza amikor covid van... Kb fel-1 meter koruli tavolsag volt koztunk. En meg megmondtam neki, hogy ha ennyire fel a covidtol, akkor talan nem kellene a legnagyobb csucsforgalomba jonni bevasarolni es nem artana talan vedekezni ellene, es hordani a maszkot. Ezek utan en qrvara letojtam a bajat, sot utanna meg kozelebb is kerultem hozza a penztarnal valo tomegnyomor miatt. Az ilyen inkabb vasaroltasson be maganak szerintem
-
válasz
Tigerclaw #60744 üzenetére
Lehet, hogy azért fél nagyon, mert végignézte, ahogy a házastársa/szülője/testvére/... szép lassan megfullad. Vagy azért, mert immunhiányos. Vagy mert immunszupresszánsokat szed. Vagy mert nem oltható (allergia). Vagy valaki olyannal él együtt, aki immunhiányos, vagy immunszupresszánsokat szed, vagy nem oltható. Vagy jövő héten műtik/utazik (már ha tud produkálni egy negatív PCR-t.) Stb. (Amúgy az egészségügyi intézmény/gyógyszertár az a hely, ahol legnagyobb sűrűségben fordulhatnak elő covidosok.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kivizsgálja az Arc meghajtó magasabb többletterhelésének az okát az Intel
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Fotók, videók mobillal
- PlayStation 5
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 dokkoló (5TW13AA) (DisplayLink)
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 1350W Thermaltake Toughpower GF3 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest