Hirdetés
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Honor Magic V2 - origami
-
Mobilarena
Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.
Új hozzászólás Aktív témák
-
seredy
tag
válasz
t72killer
üzenetére
En sem ezt mondtam. Minden tiszteletem azoké az embereké, akik nem veszítik el a józan eszüket ebben az oruletben. Aki viszont nem bírja, nem szereti, nem tudja, nem akarja stb. az ne csinálja. Én nem vagyok kisegitve azzal, hogy valaki erre nem való, de csinálja. És oke, hogy felmondási tilalom van, de ahogy többen írtátok, a covid elott is borzalmas volt a helyzet. Az, aki nem való erre, az korábban se volt ide való, az takarodjon, amint lehetősége lesz rá.
Minden tiszteletem azoké, akik talpon vannak és emberi bánásmódban részesítik a betegeket, egy rossz szót nem fogok rájuk sosem mondani. Akik pedig nem, remelem, egyszer majd kamatostól kapják vissza. Covid-helyzettől függetlenül hadd ne kelljen jó szóval illetnem azokat, akik úgy beszelnek a hozzátartozókkal és a betegekkel, mint a kutyával.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- VR topik
- Milyen egeret válasszak?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Battlefield 6
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- További aktív témák...
- DJI Mini 3 pro Fly more Combo
- Potensic Atom 2 - standard kit. Bontatlan + 128GB Potensic microSD (A1 V30 U3).
- DJI Mini 3 pro Fly More Combo RC drón szett kofferben - VADONATÚJ drón
- DJI Mini 4 pro Fly More Combo RC2 drón szett - vadonatúj, garanciális
- DJI FPV + Fly More Combo + Motion controller + Extrák + Hátizsák - makulátlan állapot - AKCIO
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Ryzen 7 9800X3D // Számla // Garancia //
- Apple iPhone 11 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 92%
- Bomba áron dobozos Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700 32GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD RTX 3060 12GB Zalman S2 TG FSP 800W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest