Hirdetés
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Itt a Redmi Turbo 4 Pro, az első készülék Snapdragon 8s Gen 4 alapokon
- Yettel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
Mobilarena
Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.
Új hozzászólás Aktív témák
-
seredy
tag
válasz
t72killer #47213 üzenetére
En sem ezt mondtam. Minden tiszteletem azoké az embereké, akik nem veszítik el a józan eszüket ebben az oruletben. Aki viszont nem bírja, nem szereti, nem tudja, nem akarja stb. az ne csinálja. Én nem vagyok kisegitve azzal, hogy valaki erre nem való, de csinálja. És oke, hogy felmondási tilalom van, de ahogy többen írtátok, a covid elott is borzalmas volt a helyzet. Az, aki nem való erre, az korábban se volt ide való, az takarodjon, amint lehetősége lesz rá.
Minden tiszteletem azoké, akik talpon vannak és emberi bánásmódban részesítik a betegeket, egy rossz szót nem fogok rájuk sosem mondani. Akik pedig nem, remelem, egyszer majd kamatostól kapják vissza. Covid-helyzettől függetlenül hadd ne kelljen jó szóval illetnem azokat, akik úgy beszelnek a hozzátartozókkal és a betegekkel, mint a kutyával.
Új hozzászólás Aktív témák
- Háború Izraelben
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Tőzsde és gazdaság
- Linux kezdőknek
- Adobe Lightroom topic
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Microsoft Excel topic
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Új, csomagolássérült Lifefit 3Dx Motion Trainer vibrációs tréner +távirányító - 10 hó bolti garival!
- Eladó Zipro Treadmill Tekno futógép
- DJI Air 3 RC-N3 drón szett +Garancia +Care Refresh +táska
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- DJI Air 2s drón szett - 5,4k video, 1" SONY CMOS + extrák (2S4) kettő darab akkumulátorral
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Bowers-Wilkins Pi7 S2 (2195084)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest