- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- One mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Google Pixel 9a - a lapos munka
Aktív témák
-
Kundera
csendes tag
Hi.Nekem is van 1 Trust Predator-om.Nagyon rendben is lenne mert finom kézre áll és pontos a CS-ben,de hirtelen jobra v balra rántásnál nemmozdul sehova 1 helyben rángatózik.Vki vmi megoldást tudna eszközölni?
-
Kerio
őstag
Vettem egy ilyen egeret. Meg egy Razer speed padot hozzá. Nagyon tuti. De én valahogy nem tudom használni az 1600DPI-t. CS-ben pl tul gyors... Meg lehet ezt szokni?
-
***HG***
aktív tag
Én most nyugdíjaztam le a fekete MS Intellimouse 1.1A-mat, mert 4 évnyi CS után már kezd erősen haldokolni a mikrokapcsolója....
Vegyek ilyen Trust csodát vagy ne vegyek?
[Szerkesztve] -
hoby36
senior tag
Jó kis egér.kb fél éve használok én is.
-
.:T.H:.
aktív tag
Egy hete vettem meg a fent említett egeret és nagyon meg vagyok vele elégedve! Mondjuk nekem 2 napomba telt mire megszoktam, nagyobb mint az előző egerem és keményebbek igaz a gombjai, de nagyon meg vagyok vele elégedve!
Az 1600-as gomb ha vki nem tudná az csak akkor világít ha be van nyomva.
Nekem COD2-höz kellett az egér, nagyon jól teljesít! Igaz az 1600-as felbontást nem használom, mert nem sikerült még beállítanom a játékban megfelelőre, de így 800dpi-vel is nagyon jó.
Én 3900-ért vattem egy közeli sztech boltban, de az volt az utolsó darab és a kiskerárak szerint is mindenhol legalább 5000 Ft.
Nekem nem fagy le az egér, semmi gondom nem volt vele a csoda-gomb kivételével: Ez a gomb az egér jobb oldalán helyezkedik el a baloldali kettővel átellenben. Játék közben volt hogy akaratlanul is megnyomtam, így előjön egy kerek ''csoda''-kör így a játék leugik a tálcára.
Sokszor próbáltam odafigyelni hogy ne nyimjam meg de vhogy mindig sikerült. A folyamatkezelőben kilőve a panel.exe-ét sikerül kiiktatni a gombot, így megnyomva már az oldalak le-fel scroll-ozásában segít. -
Dtomi
őstag
válasz
Bekre Pál #13 üzenetére
Nekem is ugyan azt csinálta!! Mind a 2!! gondold el mész a nagy hentelés közben és egyszercsak kikapcsol az egér + ütni tudsz. ha tényleg ilyen mind akkor az nagyon komolytalan. főleg, hogy a microsoftnak ott a laser mouse ami még olcsóbb is! De egyébként tényleg nagyon ergonomikus.
-
T. Almeida
senior tag
Brutálisan jól néz ki, nagyon tetszik!
Férfiember létembe imádom a piros színt -
Bekre Pál
tag
Hali, igen, itt szolnokon a mediaban az eladó mondta, hogy a 24 db-os készletből 18at vettek meg és mind visszahozták mert ki-bekapcsolt meg ilyenek.
1 kollégám vette, visszavitte, én is ezért nem vettem ilyet. azóta már beruháztunk mi is 1 drágább , de profibb egérbeR-DB
-
Piotor
tag
Hi!
Tényleg van most ebből az egérből egy hibás széria? A Media Marktban venném, de félek, hogy vihetem majd vissza... -
Dtomi
őstag
Visszavittem az egeret mert beszart! vettem egy mx518-at de a trust sokkal jobb volt pontosabb is meg kényelmesebb is!
-
Dtomi
őstag
Nagyon jó kis egér! MS lasermouse 6000 re vártam de meguntam, eddig MS wheel egerem volt vagy 4 évig
de mostmár leér a közepe!! 2 óra alatt ráállt a kezem!! Szerintem verhetetlen ezen az áron és nagyon kényelmes!!!
-
Dtomi
őstag
Van jegyem metroba és van ilyen patkány érdemes megvenni vagy vegyek belőle sört
-
sparx
tag
egy kis up a topicnak..
Használt már valaki ilyen egeret ? ha igen mennyire különbözik egy mx518-astól, mer seholse találok róla tesztet.. -
Flashy
veterán
a tetején az az 1600 mode pötty tényleg világít?
-
kamikaze boci
őstag
válasz
Drótszamár #2 üzenetére
Elvileg precízebb. Az 1.0-s felhasználónak csak akkor jobb az 1600 dpi, ha sokat játszik, vagy sokat dolgozik Shoppal. Különben lehet, hogy észre sem veszi a különbséget, ami az 1.0-ban használt STM natív 400 dpi-s chip, és az Agilent 3070/3080-as 1600 dpi-s között van.
Nekem egyébként az is tetszik, hogy a Predatornak a Logi féle ''egybe gomb-hát''-a van az MS-féle külön gomb helyett. Persze a puding próbája az evés, megeshet, hogy ez az egér egy nullaKíváncsi leszek az első tapasztalatokra.
-
I don't trust Trust.
-
GombócArtúr
senior tag
nocsak... formatervezők jártak a Trustnál?
-
Drótszamár
őstag
laikus kérdés:
Miért jó az hogy 1600 DPI-s az egér? Apróbb elmozdulásokat tud érzékelni mint egy alacsonyabb DPI-s? És ez tulajdonképpen miért jó pl egy 1.0-s felhasználónak? -
kamikaze boci
őstag
Van néhány hagyományos optikai (azaz nem lézer) egér, ami tudja az 1600 dpi-t, Saitek 1600 Gaming Mouse, Raptor stb. Tudtommal mind az Agilent Diamondbackhez, MX518-hoz kifejlesztett chipjének a rokonaira épül. Ez a Trust viszont azért érdekes, mert az ajánlott fogyasztói ára 6500 forint. Ha (!) még jó is, akkor itt van az új egere azoknak, akiknek nincs 10000+ forintjuk, de azért vannak igényeik.
(IME 4.0 helyett például)
Aktív témák
Hirdetés
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- Örülhetnek a tankok szerelmesei, jön a Spearhead 2
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged