Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Predatorr
őstag
válasz Öcsielvtárs #14 üzenetére
Hát az sem mindegy, milyen minőséget hallgatsz, mert hiába tud 320kbps-t, azt is lerontja. Szóval igazi hangzást elvárni fölösleges bt tömörítéssel, de egyetlen drágább sem tudja, csak szarabbak.
"Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
-
carl18
addikt
válasz patex1983 #27 üzenetére
Nekem is volt T6/T6 max. Mind kettőt eladtam borzalmas volt, de aki megvette tőlem azt írta szépen szól. Ha ez a szép akkor milyen a rossz?
Rossz kásás hang, Dockin D fine megette reggelire.
Havernak volt Tronsmart mega/T6 Plus. Az is az a szint amit jobb kerülni mert egyáltalán nem ütőképes.Megnézném mit tud ez a Tronsmart T7 széria. Mennyire életképes stb...
Nekem egy Tozo PA1 van, ami a 12E forintos áráért 50-75% hangerőn egész tiszteségesen szól. Teljes hangerőn se torzít csak visszavesz a basszusból, és ez miatt nem ajánlott.
A Tesztbe azt írják a T7 Maximum közeli hangerőn már letorzít.
Hiába szúr, itt Ryzen a úr!
-
dethroner
veterán
válasz francz'70 #15 üzenetére
Nekem is volt T6 plus upgraded, pár hét után megváltam tőle. Tipikus kínai gagyi, ami a nagy hangerőre van kitalálva. Kis hangerőn állandó statikus susogás volt, ha csutkára lehúztam a hangot akkor is. Ha minimum 50% körüli hangerőn hajtottam akkor nem volt észrevehető, de hát ki akar állandóan üvöltetni egy hangszórót? Meg az üzemidő is pont a fele volt a gyártói adatnak, szerencsére ezért a kínai webshop adott némi visszatérítést.
Akkor megfogadtam hogy inkább adok érte kicsivel több pénzt, de ilyen "minőséget" nem fogadok el.[ Szerkesztve ]
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
-
francz'70
senior tag
Nem semmi
Na ezért írtam, hogy a "hangzás eléggé szubjektív"Amúgy a T6 szériához még nem volt app. De adok egy tippet a hangzás javítására, ha van egy samu telód (nem az alja) kapcsold/állítsd be az Adapt Sound-ot és engedj rá egy 3rd party EQ-t (NE a telón lévő gyárit EQ, ha még nincs, szedj le a playről) és hidd el felfogod tenni azt kérdést,.......ez gyárilag miért nem így
Hihetetlen, hogy mennyivel jobban szól így az Upgraded Edition, de ez sok másik Tronsmart-ra is igaz, sajnos gyárilag elég ótvarúl vannak hangolva, de ezzel a kombóval azért elég szépen kilehet kozmetikázni vállalhatóra. -
batai15
félisten
Nekem t6 max volt. Soha többet ez a hulladék márka.
-
amadeus11
senior tag
Látom szeptemberben sokan rendeltek az akciós T6 Plus-ból. A konyhában használom főzés, mosogatás közben, ha nem akarom a szomszédokat a nagyteljesítményű hifivel bosszantani. Meglepően szépen szól.
There is a star
-
francz'70
senior tag
válasz Luck Dragon #16 üzenetére
Hát pedig ha valamit nagy pozitívumként ki tudnék emelni, az pont hogy a strapabíróságuk lenne. Egy raklap Tronsmart megfordult nálam, (sőt van is jó pár db) vagy ismerőseimnél, de akár utána olvasva is külföldi vélemények stb. és az tapasztalatom, hogy meglepően megbízható/stapabíró bt speakerek. De az biztos, minőségben T6 vonal az etalon, nem mintha a többi gyengébb lenne, csak valahogy kézbe véve kicsit olcsóbb hatásúak.
A hangzás meg szerintem eléggé szubjektív történet, hangzásjavítók nélkül nagyon kevés bt hangszóró állja meg a helyét. Nyilván van az a noname kategória ahol semmi nem segít. Én pl. Samsung Adapt Sound és egy 3rd party EQ-t használok szinte mindenhez (Tronsmarthoz kötelező )
Szvsz T6 szériánál Adapt Sound nélkül csak egy EQ kevés! Így együtt viszont meglepően jó/elfogatható hangképet lehet kreálni az alapból kicsit tompa brummogó gyári hangzásból.
T7 széria már más képpen van hangolva, nem annyira melós mint a T6 osok, kicsit tisztábban szól, több a magas és közép hangtartomány. Ettől függetlenűl ha választanom kéne, hogy T7 vagy T6, újra a T6 Plus Upgraded-et választanám. -
válasz francz'70 #15 üzenetére
Hangzás még csak-csak , de egy Element Force és társai ami elvileg jobban kellene bírniuk a strapát , állásában tönkre megy .
De szerencsémre garancia időn belül történt és cserélték őket .
T6 bírja eddig a legjobban .
De az a baj, hogy JBL ugyan így tönkre ment (Charge 3) , ott is garancia időn belül lett cserélve .Magam részéről annak is örülnék , ha tovább bírnak ezek az eszközök , mint a megadott garancia idő .
Hangzásról annyti, hogy tény EQ sokat segíthet ezeken az eszközökön és egyet is értek veled ezen a téren . De van olyan hangszoro, amit bárhogyan állítasz , egyszerűen nem fog tetszeni hangzásvilága . Érdemes előtte kipróbálni , csak erre minimális az esély , talán MM ahol lehetséges ez.A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
francz'70
senior tag
válasz Luck Dragon #6 üzenetére
A "színvonalon" pontosan mit értesz, a T6 minden hangtartományt elnyomó tompa dübörgését? T6 vonalon a legjobb produkciót a T6 Plus Upgraded nyújtja! Az első T6 (bár nagy sláger volt) még úgy ahogy, de a következő sima T6 Plus kritikán aluli,.viszont a fejlesztett kiadású T6 Plus Upgraded kicsit már más liga az előző kettőhöz képest, igaz, hogy 360° os, de ez szól a legtisztábban!
A T7 vonal már másképp van hangolva, sokkal sterilebben és tisztábban szól, nem olyan dörmögő dömötör mint a T6-ok.
A lényeg, mivel Tronsmartokröl van szó, EQ kötelező! söt, plussz hangzás javító is pl. Adapt Sound. Ezzel a kombóval elég jól gatyába lehet rázni őket.
....még akár egy T6 Max-ot is! -
veterán
Nekem is a T6 van, de nem az első hanem a második kiadás. Anno 7-8 k volt Kínából, annyit simán megér.
-
Predatorr
őstag
Lite-ot kell venni. Ez a 360°-os hangszarás nem képes szép hangképre, már a szörnyű T6-ban sem volt. Akkuidőben, hangminőségben sokkal jobb, hangerőben az is elfogadható.
"Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
-
eennyi
csendes tag
A geekbuyingon vettem egy refurbished T7-et. Ezért az árér a közelében sincsekek a riválisok.
Ugyanitt lidlis bt hangszóró eladó[ Szerkesztve ]
-
-
Nekem mai napig meg van a legelső T6-os , szeretem . De ezek az újak állítólag már nem hozzák azt a színvonalat amit a bemutatkozásuk után kellett volna.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
-
alexandrosz
aktív tag
Pár hete volt a banggoodon egy csomó refurbished, eu raktárból, 7e ft alatt.
Annyit megért. -
addikt
A "fiúnak" a promó videóban miért van festve a körme? Ez most a divat?
Mindenkit egyforma külső inger ér, de egyén függő, h éljük meg :P
-
foglaltvagy
kezdő
Fűnyírás mellé ajánlott kategória!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Videós, mozgóképes topik
- Witcher topik
- Cyberpunk 2077
- Mobil flották
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- További aktív témák...
- Xiaomi 120W szupergyorstöltő adapter Gyári Új 12hó jótállással/számlával
- Ikea LIVBOJ + 3D nyomtatott tartó
- Csere-Beszámítás! Paidashu 10600MAH , 22.5W Gyorstöltő powerbank!
- Apple Watch Midnight Sport Band S/M, M/L méret 45mm - Újszerű
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest