Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• KROK640

nagyúr

válasz RandomName #44443 üzenetére

Nekem 5 napnyi kenyér... azaz 2,5kg. (Természetesen frissen fagyasztom és csak anyni kerül elő amennyi kell) Az neked mennyi lenne? :D
    Délben én is főtt kaját szoktam nyomni, de este simán hideget eszek. Meg nassolásokhoz vannak joghurtok meg renegeteg gyümölcs (simán van itthon vagy 5kg narancs, ebből 1kg vérnarancs, 1kg meg limeal keresztezetett zöld narancs; meg zöld alma). Meg persze a hideg kajákhoz a szokásos, szalámi (még német is van, meg osztrák is), sonka, húsos szalonna, sertés parizer (rúddal jó :D), valami sajtos felvágott, májkrém. na meg persze húskonzerv, sütni való krumpli 2,5kg, több csomag rizs stb, ami pedig a meleg kajához jó. Meg lehet holnap csinálok gomba paprikást, spagetti tésztával, majd meglátom, hogy lesz hangulatom.

Fura nekem, hogy ilyen kevés kenyeret eszel, de most így írod, hogy pástétomot is kekszel eszed ... (mondjuk van annyi sós kekszem nekem is, hogy ezt megetehtném, de nekem az is tipikusan olyan amit megkenek kockasajttal, összeragassztva kettő, és nasinak eszem).

Új hozzászólás Aktív témák