Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Yettel topik
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Üdv a trollok között!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName
üzenetére
Nekem 5 napnyi kenyér... azaz 2,5kg. (Természetesen frissen fagyasztom és csak anyni kerül elő amennyi kell) Az neked mennyi lenne?

Délben én is főtt kaját szoktam nyomni, de este simán hideget eszek. Meg nassolásokhoz vannak joghurtok meg renegeteg gyümölcs (simán van itthon vagy 5kg narancs, ebből 1kg vérnarancs, 1kg meg limeal keresztezetett zöld narancs; meg zöld alma). Meg persze a hideg kajákhoz a szokásos, szalámi (még német is van, meg osztrák is), sonka, húsos szalonna, sertés parizer (rúddal jó
), valami sajtos felvágott, májkrém. na meg persze húskonzerv, sütni való krumpli 2,5kg, több csomag rizs stb, ami pedig a meleg kajához jó. Meg lehet holnap csinálok gomba paprikást, spagetti tésztával, majd meglátom, hogy lesz hangulatom.Fura nekem, hogy ilyen kevés kenyeret eszel, de most így írod, hogy pástétomot is kekszel eszed ... (mondjuk van annyi sós kekszem nekem is, hogy ezt megetehtném, de nekem az is tipikusan olyan amit megkenek kockasajttal, összeragassztva kettő, és nasinak eszem).
Új hozzászólás Aktív témák
- GAMER PC! i5-14500T / RTX 4070 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe / 650w Gold!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 3600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB NZXT Source 340 Bitfenix 550W
- White STRIX Gaming PC! 7800X3D / RTX 4080 Super / 48GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000W Gold! BeszámítOK!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Motorola Edge 40 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest