Hirdetés
-
Mobilarena
Üdv a trollok között!
Új hozzászólás Aktív témák
-
EmberXY
veterán
válasz
somogyib
üzenetére
Gondolom valaki felnyomta, és mivel ilyen esetekben ragaszkodni kell az írott szabályokhoz, nem volt mit tenni, volt ilyesmiből már rossz tapasztalata a ph-nak. Ha jól tévedek, pont valami hasonló #okosember miatt lettek bevezetve az anonim topikok is.
#31494: nem is lenne ezzel gond, de az írott szabályok alapján jópár év kéne, mire megkapnám, nem érné meg a vesződést, jó ez a mostani állapot.
-
somogyib
őstag
válasz
RandomName
üzenetére
Ez elég érdekes történet. Nem hiszem, hogy egy bontott gépből származó szalagkábel leszorítóért valaki is pénzt kérne (ha kér, akkor elég sóher lehet).
És ha valaki feltesz egy ilyen kérdést az vételi szándéknak minősül??? Ez így tényleg gáz. -
EmberXY
veterán
válasz
RandomName
üzenetére
Valami rémlik, hogy sokáig kerested az igazadat valami moderáció után, talán valamit hirdetésnek minősítettek, ami valójában nem volt az, vagy ilyesmi...
Utólag nem bánod, hogy újra kell kezdeni az nick "építését"? Na nem mintha számítana bármit is, csak az avatar miatt gondolom, ami mégiscsak ad egy kis pluszt neki.Szerk.: látom szerkesztetted, igen, így már be is ugrott a sztori. Emiatt lett eleged?
somogyib: elfogadom az érvelést, még lehetsz Nobel-díjas, ha elég ügyes vagy, természetesen csak matematikából van esélyed...

-
RandomName
senior tag
válasz
EmberXY
üzenetére
Nem értettem egyet az ÁFSZ-el, és a topiconkénti más szabályozásokkal ami a topicgazdarendszerből adódik.
Szerk.: És a HA indokolatlan erőltetésével.
Azaz ha te megkérdezed, egy notebook topicban, hogy ki bont pont olyat mint ami neked van, mert eltűnt az egyik szalagkábel leszorító füle, és egyáltalán mi annak a pontos neve, az vételi szándék, és ezt a kérést a HA-ra kell kirakni.
Ez nem olyan termék amineķ lenne cikkszáma, ez nem olyan termék amit árulnak, az alaplap része. A HA-n, kb rendes temékkategória sincs rá.
Az fel sem merül senkiben, hogy a local topicokban évek óta az megy, hogy keres-kínál, és ha siker van, akkor szabok rád egy HA hirdetést, amit leüthetsz, és pirosozni is tudunk. -
EmberXY
veterán
válasz
RandomName
üzenetére
Igen, ötletes megoldás volt.
Végül miért törölted a nicket? -
RandomName
senior tag
válasz
EmberXY
üzenetére
Jaja. A lengetős csak arra volt, hogy amikor megköszönök valamit, akkor alászúrtam azt képként. És bizony sok esetben sikerült megararnyozni emberek napját vele. Írtam is anno az arcképgyártónak aki az eredetit is csinálta, majd a modot is, hogy kifejezetten jól sikerült, az userek kedvelik amikor bevetem.
-
somogyib
őstag
válasz
RandomName
üzenetére
Miért nem két csomaggal vettél? Akkor páros lett volna.
-
EmberXY
veterán
válasz
RandomName
üzenetére
Tudom, emlékszem arra is. [link]
A Pharckép nem az én oldalam, csak kitettük a linkjét arra a bizonyos oldalra, ami ugyan még létezik, de már nem létezik. -
EmberXY
veterán
válasz
RandomName
üzenetére
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
RandomName
üzenetére
Gift cardot csak, de semmi extrát

-
RandomName
senior tag
válasz
RandomName
üzenetére
Bónusz.
Megkérdeztem, hogy ez finom is, vagy csak drága?
-Hát ez debreceni páros.
-Olyan erre nincs írva, csak annyi, hogy páros kolbász.
-Tényleg.Basszus a marketing működik, behaluzzák a népek egy feliratra, hogy az magasabb minőségű termék...
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
RandomName
üzenetére
Dehogy fontos, csak este van nagyon

EmberXY
-
EmberXY
veterán
válasz
RandomName
üzenetére
Te meg mikor lettél junior tag?

-
RandomName
senior tag
Vettem páros kolbászt. 5db volt benne.
Hja, és mind különálló darab volt.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Amúgy kellene még 49 hozzászólás mai napon és meglenne az összesen 100 ezer hozzászólásom D:
-
oriic
HÁZIGAZDA
wat
-
somogyib
őstag
válasz
RandomName
üzenetére
"szárított chilli keverék"
Milyen fajta? Én mostanában szárított birdseye chilit morzsolok a kajába. Jó csípős fajta.
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName
üzenetére
Más fajta zacskós levest

nem Thai Chef-et, hanem VIsu-tMeg ha olyan van tojást is főzök xD sőt,. rántottát is csinálok.

Meg csaviszkát. Bár... azt nem kell főzni xD -
kenwood3
addikt
Ebben a topikban újoncként viselkedünk
-
EmberXY
veterán
válasz
customer114
üzenetére
És azóta már lejöttél a szerről?

-
customer114
őstag
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName
üzenetére
Én nemétországban mindennap főztem, de csak valami gyorsat általában
-
RandomName
senior tag
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName
üzenetére
Finom dolgokat eszel

-
RandomName
senior tag
válasz
RandomName
üzenetére
Rizs lett.
-
RandomName
senior tag
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName
üzenetére
Hm, ez finomnak hangzik
-
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY
üzenetére
Mivel nincs rajta ajtó, a kérdés evidens

Akárhogy is, szerintem azt a bunkert elbontani nem kis feladat lenne.
Igen, egy kis fa tákolményt kellett (volna) a gödör felé vinni.A sínek a falakban vannak benne.
Akár a MÁV tulajdona akár nem, valami lesz a régi felszedett sínekkel is, meg ahogy te is írtad üllőnek sokat láttam már én is. -
kenwood3
addikt
hali!!!!!!!!!!!! most találtam erre a forumra, naon teccik!!!!

" -
Nikaré
őstag
válasz
RandomName
üzenetére
Teflon kerül a véredbe!!!

-
RandomName
senior tag
válasz
customer114
üzenetére
Vágtam 3 vastag szelet kaliforniai paprikát.
Egy kis olajon elkezdtem sütni, majd fordítás után már nem mozgattam. Aljukba pici só, és kettőbe tojást ütöttem, a harmadikba reszelt sajt, és szárított chilli keverékét raktam.
Az elején inkább fedve sütöttem, hogy a magas tojás hamarabb átsüljön. Tegnapi kiflit pirítottam mellé a teflonon, és egy natúr joghurt van hozzá. -
EmberXY
veterán
válasz
RandomName
üzenetére
"Ott biztos nem veri rád a szomszéd ajtót."
Rátapintottál a lényegre, ugyanis éppen az ajtó volt az, ahol első körben megrekedt az objektum készre jelentése.
[link] A vasúti sínek tekintetében igazad lehet, ebbe ilyen mélyen nem gondoltam bele, de azt mai napig nem értem, hogy miért kell valakinek vasúti sín, és mire.
Elvileg leadni nem tudja, beépíteni sincs sok értelme, garázsajtó kitámasztónak meg üllőnek láttam már felhasználni, de azt tényleg minden második háztartásban.
De hogy külföldről behozzák, ilyet még nem is hallottam.
-
RandomName
senior tag
válasz
EmberXY
üzenetére
6*4*3m?
Ideális lenne streamelni belőle. Ott biztos nem veri rád a szomszéd ajtót.
Amúgy majdnem igazad van, de a nagy gyárak felszámolásakor a bennük lévő iparvágányok is magánkézbe kerültek. Emellett ott vannak az önkormányzati üzemeltetésű kisvasutak, amiből aránylag sokat felszámoltak a rendszerváltás környékén, és ott van még a külföldről behozott használt sín is. [link]
De igen, valószínűleg nem pont teljesen legális úton juthatott hozzá. -
EmberXY
veterán
válasz
KROK640
üzenetére
Egy videóban azt mondja, hogy 6x4 méter a belső tér, 3 m magasan, és ő mondta a 300-at is, ja, és hogy 2 m vastag falakkal számolt, ami utána már egy másik alkalommal csak 1,2 m...
Számolgattam, az úgy tényleg legalább 200 m3, szóval lehet, hogy igaza van, mert mellé még egy csomó oszlopot is csinált, ami külön van/volt lepakolva, hogy aztán hova építette be, az nem derült ki.
A budis videót is megtaláltam, ha jól láttam, akkor kb egy fatákolmány az egész, amit mindig az aktuálisan kiásott gödör fölé kellett pakolni, szóval nem a tartalmával együtt kellett odébb vinni.
Ami a telket illeti, szerintem pont az az előnye, hogy a sok szemét meg a vasút miatt olcsó, tuti, hogy meg fogja valaki venni, vagy már meg is vette, egyáltalán él még az az ember?
A bunker tartósságáról se vagyok meggyőződve, apránként építette, házilag kevert betonból, vagyis nem egyben van kiöntve és elmondása szerint egy csomó "hulladék" is van benne, a vasalást leszámítva szerintem a megfelelő bontási eszközökkel nem egy nagy művelet lenne.
Ráadásul a vasalásnak is vannak kritériumai, és nem csak az számít, hogy milyen vasak és mekkorák vannak benne. Ha nem megfelelő a hálós szerkezet, akkor úgy fog omlani, mint a keksz.
Vasúti síneket maximum áthidalóknak tudnék elképzelni, de azt is figyelembe kell venni, hogy tudomásom szerint jogszerűen ma Magyarországon senki nem birtokolhat vasúti sínt, ugyanis minden egyes méter a MÁV tulajdona, az egy dolog, hogy mindig is bevett szokás volt szétlopni a vasutat is, és kb minden második udvarban van legalább egy síndarab, amit üllőnek, kitámasztónak, stb használnak... Szóval elég sok öngólt lőhetett Árpi bátyánk azzal a bunkerrel, és nyilván senki nem gondolhatja komolyan, hogy az tényleg időtálló lenne, még ha az ötlet egyébként jó volt.
Bár, amikor a riporter a szellőztetésről kérdezte, látszólag ő maga is meglepődött, de az már részletkérdés.
-
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY
üzenetére
Van az több is ... ráadásul komplett vasúti sínek vannak benne. Ha egyszer valaki megveszi azt a házat, akkor nagyon komoly művelet lesz lebontani a "bunker"t, brutális anyagi vonzattal. Szerintem olyan sokat csökkent a telek árán (ráadásul közvetlenül a vasút mellet van), hogy 1ft-ért is drága lesz. Ha csak nem valami őrült rajongó veszi meg.
-
DJ WOKKY
addikt
Halihó!
Srácok, valakinek elfekvőben valami régi teló, amitől nemes célért cserébe megválna?
Rokonom gyűjti őket, és most segítek neki ebben, hogy bővüljön a gyűjteménye. -
EmberXY
veterán
válasz
KROK640
üzenetére
Nagyjából én is ilyennek képzeltem volna el egy ilyen látogatást, a videókból is kiderül, hogy valójában csak egy bogaras, dé vélhetően jószándékú emberről van szó, akiből a "nézettség" kedvéért csinálnak viccet és adják alá a lovat.
Kerti budit minek kellett arrébb rakni? És egyáltalán hogy vállalkozott erre valaki? Nem tán a nézettség miatt?
Összességében ha hülyét akarok látni, szétnézek magam körül, nem kell ahhoz Kocsordra utaznom.
-
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY
üzenetére
Én beszéltem vele, sajátos elképzelési vannak, (vadász helikopterek gépágyúiból a termás magpt szétlőni) a legfontosabb, hogy az a bunker aminek az ajtaja 3M vastagacél (és semmi sem tudja mozgatni) egyszer bezáródjon. Hiába jártam a bunkerbe (mi amúgy 30 ezer liter vízbűl veszi ki a zokiszigént) nem mertem volna ott maradni.
Az öreg mondta h kell neki egy fém tábla ezt csináltassuk meg "magyar igazság és élet pártja" meg rakjuk arrébb a kerti budiját, amit később a napló stábja rakott arrébb. Árpádunk minimum is bogaras (elmebeteg!) a fejjel lefelé piraisaival, ás a 2010 előtti atomháborújával, amihez a "vasalás témája" vagyis a sok vasúti sin segít neki, de mivel a bunkernek nincs ajtaja mindegyis ...
Mert a buker és az ajtaja, két külön entitáns.... egymástól sok méterre és egy 9kg-os ajtó sarkokat nem tartalmazó ajtónál, ez szerintem probléma... SZERINTEM.
A mit fog enni? "majd kiderül" kérdésből tudom h a sok szemét ami a bunkerben van, nem az élelmiszer volt. (nincs kaja ott se konzerv se más, csak szemét)
Azon gondolkodtam h igény esetén saját képeket is keresek elő, mi van ott ... -
EmberXY
veterán
válasz
KROK640
üzenetére
Nekem az tetszett, amikor ecsetelte egy videóban, hogy lenézi azokat a cigókat, akik aranyakkal vannak telipakolva, mert abból a pénzből munkahelyeket lehetne létrehozni...
De ő bezzeg beleölte minden pénzét egy betonbodegába, ami "elemi energiák ellen" meg fogja védeni. Hát tényleg.
-
EmberXY
veterán
válasz
KROK640
üzenetére
A projekt megvalósításához szükséges források horizontális és vertikális diverzifikációját és ár/érték arányát figyelembe véve általánosságban elmondható, hogy a targetálni kívánt, szociodemográfiailag, kulturálisan és iskolázottság szempontjából ugyancsak diverz célközönség részére való termék vagy szolgáltatás létrehozásához azok bárminemű igénybevétele indokolatlan terhet róna bármelyik baromra, aki arra pénzt adna.
-
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY
üzenetére
Igazad van, ezt a kiemelten fontos területet majdnem elmulasztottam. A transzcendentális reflexióról egyelőre annyit, hogy projectünk remekül szinergizálná a kihívást jelentő problémát szintén, amennyiben akkumuláltunk expeditív módon targetálható kreatív megoldásokat. Nyilván ehhez szükséges lenne optimalizálni az autonóm tudásközpontokat is, de ezután jöhetne a funkció-specifikus imázs-alakítás.
-
KROK640
nagyúr
válasz
EmberXY
üzenetére
Persze, megírhatták volna a cikket ígyis :
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Szerény véleményem szerint induidiális poltikánk eszenciája abban kulumináhatna, hogy kurrens minták alapján létrehozott feltételezésekből következtetünk a valós állapotokra ezen a kiemeleten fontos területeten. A projectünk remekül szinergizálná a kihívást jelentő problémát, mely kreatív módon forradalmasíthatná az értéknövelt információk relevációját a területen. Az ebből aggregált tudás pedig expeditív módon targetálhatná az attraktív megoldásokat, melyek extenzív intermodalitás keretében valósulhatnának meg. -
somogyib
őstag
-
EmberXY
veterán
válasz
KROK640
üzenetére
De akkor mit akar a cikkel? Vagy már tényleg ennyi hülye van, hogy miután X százezren elolvassák a cikket, megnyugszanak, hogy "na igen, megint okosabbak lettünk, milyen fasza cikket írt az index megint"?
Nem tudom ép ésszel felfogni, hogy kettőnkön kívül senkinek nem tűnt ez fel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Macska topik
- Diablo IV
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A Kindle-botrány röviden — a digitális tulajdon vége
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Samsung Galaxy A21s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB fekete / 12 hónap jótállás
- (SZÁMLÁVAL, GARANCIÁVAL) GIGABYTE GeForce RTX 4090 AERO OC 24G (GV-N4090AERO OC-24GD) Videokártya
- 27% - Számítógép! i7-4790 / GTX 1660 Super / 16GB DDR3 / 500GB SSD / 500w
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ahogy nézem abból az időből nem maradtunk sokan...

Szoktam én az ilyesmivel foglalkozni? Majd akkor, érdekel, ha elkérhetem a ledobott nickem egyéni avatarját....