Hirdetés
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Probiker
aktív tag
válasz
norbiphu
üzenetére
Tegnap pakolás közben találtam meg az eredeti Transport Tycoon Delux játékom biztonsági másolatát
(Az eredetitt sajnos eladtam, de nemtom minek, most sokat érne)
Megmondom őszintén neten még nempróbáltam játszani. Mikor sokat toltam anno akkor még nem az nemvolt.
De szerintem egy próbát mindenkép megér
(még megkeresem a régi játékmentéseimet
Ha jólemléxem akkor 2020körül elég sűrön száltak le ufo-k a sinekre, nagy cumi volt, mert ilyenkor mindig lebombázták
(a körülötte lévő tárgyakkal egyűt)
De jó game is.
-
e=mc²
őstag
válasz
norbiphu
üzenetére
en igy csinalnam/csinalom az allomasokat:
[link]
Igy ha benn van 2 vonat, akkor a 3. megall a kulso lampanal, es addig nem megy beljebb, amig vmelyik aloomason levo vagany frl nrm szabadul...
Yeti: Neked meg annyi a dolgod, hogy bongeszodbe router ipcimet ird be, lepj be a menujebe, a NAT/virtual server v special application menuben adj hozza egy tcp es udp portot amit akarsz, alapbol a 3979 eset hasznalja, de ez egy ismert trojainak a portja, szval ezt ird at a config fileban is arra (openttd.cfg-t nyisd meg egy texteditorral, es a ''server_port = xxxx'' sorba ird be a portot), amit bealitasz a routerben...
A port mind1 milyen lesz, csak ne hasznalja semmi mas program azt, valamint ugy kell majd megadnod a server ipcimet, mint ahogy en tettem nehany hozzaszolassal ezelott...
Mellesleg [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Pro 16" 2021, M1 Max , 64 GB RAM, 512GB SSD, Silver 27% Áfás (0461AB)
- GIGA AKCIÓ!!! MacBook Air M4 24GB 512GB Garancia! SILVER
- LG UltraGear 27GR93U-B IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync!
- Samsung Galaxy Tab A7 /3/32GB / wi-fi / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(a körülötte lévő tárgyakkal egyűt)