Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Telekom mobilszolgáltatások
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobilhasználat külföldön
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
-
Mobilarena
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
eckerol
újonc
válasz
Oliverda
üzenetére
Persze, azt látom én is, pont emiatt küldtem IBKR-re pénzt, hogy bevásároljak. OTP például normálisan működött nálam, én nem gondolnám, hogy a tőzsdei piacok napi teljesítménye hatással kellene, hogy legyen egy fintech ügyintézési idejére, maximum, ha már 2008 körüli szinteken vagyunk, de az még talán messze van.
-
eckerol
újonc
Ma borzalmasan lassú minden a megszokott sebességhez képest, mind befizetés lekönyvelése, mind az utalások kifizetése, mindenki szabin a treasurynél, vagy mi lehet az oka?
-
eckerol
újonc
Nálam is be van kapcsolva a két faktoros, szerintem ezek a csalók pont azért használják az Alit, mert ott alapvetően alacsony összegű tranzakcióknál nem kéri a két faktorost, nem tudom nálad hogyhogy kérte mégis. Az üdvözlendő, ha azóta változtattak valamit az Alinál, de ezt erősen kétlem. Egyébként nekem ma délután visszautalták mindhárom tranzakciót, abszolút jó tapasztalat.
-
eckerol
újonc
válasz
DolbyDigital
üzenetére
Szép baszki, vagyunk egy páran. Gyanítom akkor ez nem egy keyloggeres hacker, aki kártya adatokat próbálgat szabadidejében. Ali support normális amúgy, tőlem egy statementet kértek, aztán tovább vitték az ügyet, de valóban a Wisetól kell várni a megoldást, részemről is az van, hogy azt se tudom milyen Ali accountra lett leadva a tranzakció.
-
eckerol
újonc
válasz
Oliverda
üzenetére
A chargebacket elindítottam már, mielőtt az első posztomat leírtam, az inkább arra irányult, hogy kinek milyen a személyes tapasztalata vele, azt elolvastam, hogy a Wise szerint hogyan működik az eljárás. De így, hogy láttam az fb csoportban mennyi sorstárs van, már nem aggódok.
-
eckerol
újonc
Így néznek ki a tranzakciók. Azóta benéztem a Wise Facebook csoportba, ott tele van mostanában ilyen posztokkal a hírfolyam, először még BIN attackra gondoltam, de a posztok száma alapján szerintem valami ótvar nagy rendszerhiba van a Wisenál és szivárognak ki a kártya adatok, de ne legyen igazam. -
eckerol
újonc
Sziasztok!
Ma csalás áldozata lettem, feltételezem valahonnan, ahol korábban használtam, kiszivárogtak a Wise kártyám adatai és csalók 3 aliexpresses tranzakciót terheltek rá török lírában, amit nem én kezdeményeztem. Egyébként életemben nem rendeltem aliról, még felhasználom se volt a mai napig, amíg kénytelen nem voltam az ottani supporttal is felvenni a kapcsolatot emiatt. Kártyát blokkoltam, amint észrevettem és a Wise-nál belejentettem a panaszt, wise accounton jelszót váltottam, illetve Ali supporttal is felvettem a kapcsolatot, elmondásuk szerint ők is eszkalálják az ügyet felele.
Kérdésem az lenne, hogy mi a tapasztalatotok, a Wise mennyi időn belül válaszol a panaszjelentésre, hogy néz ki egy ilyen folyamat? Illetve ilyen esetekben van arra egyáltalán esély, hogy ezeket az összegeket visszatérítik nekem?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Mikrotik routerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Telekom mobilszolgáltatások
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Philips LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Új, felbontott Kingston FURY 24GB (1 modul) Renegade DDR5 8000MHz CL38 KF580C38RW-24 - 24 hó gari
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Motorola Moto G72 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi 13T 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4162, 100% Akksi
- MacBook Pro 16" M1 Max 64GB / 2TB / magyar / 27%-os ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest