Hirdetés
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
-
Mobilarena
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
KTU
addikt
válasz
zsoltex70
üzenetére
Itt az üzleti (Business) fiók (+ kártya) nem extrákat jelent.
Értsd: cég / vállalkozói számla.
Mikor regisztráltam, igazolni kellet hogy saját vállalkozás / cég.
Ugyanaz a felhasználói név, jelszó páros, csak váltani kell a 2 profil közt.
De a kétfajta számla, jól elkülönül. -
KTU
addikt
válasz
zsoltex70
üzenetére
"TW-ről TW-re utalásnál is él az hogy különböző devizának kell lennie az indító és fogadó oldalon"
Saját tapasztalat nincs, így nem küldtem pénzt, de pár hozzászólással lentebb pont ez volt a téma.
Revolut-on küldöm át, (ott is előtte létre kell hozni a többi pénznemet a fiókba, különben átváltja olyanra ami van), aztán mindenki eldönti onnan hova, TW esetleg Monese."A kártyás feltöltés felejtős mindhárom esetben (TW, Rev, Simple) mert ha kártyával tölteném akkor meg kell adjam a fiamnak a kártyám adatait, hogy az appokban lehessen tölteni?"
Igen.
De van hogy kell saját itthoni, kis pénzből is megvan, két cikk, másik. Nem szeretem az otp-t, de náluk működik az hogy hétvégén (itthoni banki órákon kívüli időben) ATM-be belenyomom a pénzt, az azonnal megjelenik a számlán, és lehet küldeni / költeni. -
KTU
addikt
válasz
zsoltex70
üzenetére
Transferwise nagyon ügyel rá, hogy számlafeltöltésnél utalás esetén csak saját nevén legyen a másik számla.
Bankkártyánál nem tudom, ott is csak sajátról töltöm.Leggyorsabb és ingyen pénzküldés [link], én ezt használom a családba, de bármely más Revolut account-ra mehetne. Feltöltést biztos elfogad más nevén lévő kártyáról.
A Simple alá lehet más nevén lévő kártyát is berakni, sőt ugyanazt a kártyát több Simple account-ba is használhatod.
Ez a visszatöltéses módszer ingyenes még, de lassú, akár 2 - 5 nap is lehet.
De működik Transferwise és Revolut esetén is.Ha eurót használó országba megy, készítenék (mi már megcsináltuk) Monese account MasterCard-al.
Ha meghívóval regisztrálsz ingyen lesz a kártya, itt is ingyenes pénzküldés account-ról account-ra. Regisztráláshoz jó angoltudás nem árt, lehet beszélni kell azonosítás miatt a support-tal.Többféle kártya azért kell, mert van ahol nem működik egyik vagy másik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Arc Raiders
- Gaming notebook topik
- Ezek voltak az év játékai 2025-ben szerintetek
- Exkluzív órák
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Apple Mac Studio M2 Ultra 24 magos CPU, 60 magos GPU, 64GB RAM, 1024GB SSD
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÚJ Quansheng UV-K6 adóvevő eladó
- Lian Li SP850 SFX tápegység /850W Gold/Full moduláris/Fehér/Újszerű/Garancia/Számla/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest