- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
vnorbi
aktív tag
válasz
<Adamsky> #3561 üzenetére
Ha euróban akarod tartani számlapénzként, akkor a Wise a 15 ezer euró feletti részre évi 0,4% díjat számol fel.
Én vinném az államkincstárba eurós állampapírba, ha nem akarsz vele komolyabban foglalkozni. Fél év után már nyerő lesz, ha meg tudod hosszabb távon is tartani, akkor legalább az infláció ellen védve lesz.
Kapcsolódó topic: Mibe tegyem a megtakarításaimat?
-
válasz
<Adamsky> #2266 üzenetére
Nekem jobban megfelel és sohasem volt olyan hogy várnom kellet volna a pénzre bármiféle hitelesítés miatt. Nem utálom a Revolutot, de amikor ez a téma felmerült akkor nem voltak megfelelőek azok amik akkor nekik szolgáltatásként rendelkezésre álltak és az eltelt időben nem igazán tudtak alternatívát jelenteni a TW-vel szemben. Persze voltak fejlesztéseik, de nem látom értelmét a változtatásnak.
-
válasz
<Adamsky> #2264 üzenetére
Ha a fizetését utalással kapja akkor Transferwise és ott €-s bankszámlás egyenleg amire megy neki a pénz, ez a legegyszerűbb.
Abba az értelmetlen vitába most nem mennék bele hogy a Revolutnál minden ingyen van, itt meg esetleg lenne valami apró költség néhány esetben és ezért nem jó a TW. Én nem így gondolom.Évek óta megy a dolog és lényegesen kevesebb macera és költség mint a kinti bankszámla Mo-on való használata, nekem az nem volt ingyenes. Kell visszafelé utalnom is és az sem gond. Az OTP-s € automatákból is lehet felvenni €-t.
Link 1
Link 2
Link 3
Általános segítség
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest