- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Frissítéseken munkálkodik a Samsung a munka ünnepe előtt
- Android szakmai topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
-
Mobilarena
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
emcee825 #8341 üzenetére
Erte és Cib plussz költséget számol idegen kártyákra (külföldit értünk ez alatt pl fintech, én úgy tudom).
Otpnél 100.000 a limit amit idegen, nem otps kártyával fel lehet venni.
Legtöbbet a MBH atmjeinél lehet felvenni (volt MKB atm?), a másik topikban volt aki 6-800 ezer forintot vett fel egyszeri készpénz felvétellel, fióknál lévő atm-ből ami tud 40 darab bankjegyet kiadni. bővebb infó
1,75% díj, az egyébként nem olcsó.
Ha van olyan magyar banknál számlád, ahol van vmi kedvezmény/ingyenesség készpénz felvételre érdemes kihasználni. Vagy az államilag ingyenes készpénzfelvételi nyilatkozattal, ha van kártyád, számlád használni. 150.000ig vagy két készpénz felvételig ingyenes, ha már van ilyened valamelyik hazai banknál. Van Cashback funkció is havi 40. ezerig ingyenes Pennyben, de arról nincs információm, sosem használtam gyakorlatban.
(#8345) ACE-
Én úgy tudom, használható csak plussz díjat számolnak fel.
Cibb 800 Erste 1200-1600 (ha jól emlékszem).
Új hozzászólás Aktív témák
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
- Xbox tulajok OFF topicja
- Xbox Series X|S
- Tudományos Pandémia Klub
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Star Trek
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest