- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nensa
csendes tag
Sziasztok. Egy nagyon fontos kérdésem lenne hozzátok. Nagyon örülnék neki hogyha tudnátok segíteni. A traktor progihoz jelenleg egy native instrument audio 2 dj - t használok. Most szeretnék venni egy audio 10 dj-t. Na már most az interneten azt olvastam hogy ez kifejezett a Traktor scratch pro 2 - höz van kifejlesztve. Én pedig sokkal jobban szeretem a scratch pro első részét. Azt szeretném megkérdezni hogy ez működni fog a sima első részéhez?
-
Nensa
csendes tag
Sziasztok. Egy olyan kérdésem lenne, hogy ha timecode bakelitet használok akkor kell vennem kell egy speciális tűt vagy jó a sima hagyományos?
-
Nensa
csendes tag
Nekem egy link kellene ahonnan letudom tölteni a full versiot ami felismeri a Controllerem. Mert a demo amit eredetibe kaptam hozzá az gyönyörűen viszi, de ha felteszem a teljes verziómat akkor egyáltalán nem akarja felismerni. Pedig még a Kontroller mapping is teljesen jó. Leginkább a Scratch Pro kellene vagy csak a Pro. Nagyon szépen köszönöm hogy eddig is válaszoltál a kérdéseimre.
-
Nensa
csendes tag
Sziasztok nagyon nagyon jó volna egy kis segítség. Megvan a X1 Comtrolom de valamiért a teljes Traktor Prot nem érzékeli. Valaki eltudna küldeni nekem egy linket amivel látni fogja a program?
-
Nensa
csendes tag
Tudom hogy ez traktor fórum de nekem az Abletonról lenne egy nagyon fontos kérdésem. Az abletonhoz a külső hangkarik mind firewire-sek. Ha az én gépem nem támogatja a Firewire-t akkor nem is működik vagy egyáltalán van más fajta hangkártya is rá?
Illetve volna még egy a traktorhoz kapcsolatosan. Gyakorlatilag ha egy audio 2 dj hangkártyát veszek akkor az gyönyörűen automatikusan viszi is át a hangokat? Nem kell hozzá a gépemnek semmi támogatás (mint pl a firewire) elég letöltenem egy Asio drivert?
-
Nensa
csendes tag
Valaki megtudná mondani hogy a Native Instrument Audio DJ 4. Erre tudok 4 csatornát kötni a keverőre, vagy csak 2-őt. Mert én 4 deckről akarok játszaniegyszerre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Quadro FX 570 eladó
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Lenovo X1 Yoga G6 i7-1185G7 32/512GB SSD FHD IPS Touch Win11 (lízingelt)
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest