- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- Egyszerre startol a legjobb kameratelefon Kínában és Európában
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- OnePlus 15 - van plusz energia
Új hozzászólás Aktív témák
-
AthlonXP
őstag
Én is ideges voltam miatta az elején, egy i7-4770-em van, de ugye minimumnak egy 8. generációs cput adtak meg, meg is bukott a teszten a gép. De ahogy haladunk a megjelenés felé, egyre nyugodtabb vagyok. Fog az menni gond nélkül, fasza is lenne, ha egy ilyen cpu-n nem menne a Win 11! Hiába hat éves már, a mai napig elég mindenre.
A többi biztonsági követelményre meg magasról teszek, eddig is gond nélkül megvoltam nélkülük, ezután sem fognak hiányozni! Nem is értem, hogy lehetett ennyire szigorú biztonsági követelményekkel kiadni. Otthoni felhasználónak, alapból felesleges szolgáltatások azok, vállalati környezetben már más kérdés, de oda meg mehetne a Pro verzió, ahol ezek az opciók kellenek, otthonra meg jó a Home, amiben ezek nincsenek.
A laptopos követelmény is egy vicc, amiben fhd felbontású kamerát követel, automata fókusszal és fehéregyensúly állítással! Mindezt a Windows Helló, arcfelismeréses azonosításhoz. Ekkora baromságot! A laptopok 80%-ban sose volt ilyen kamera, nem is lesz, mert felesleges, vicc! Ha nem is karja ezt a funkciót használni sose az ember, akkor minek? Ott a pin kódos, vagy jelszavas beléptetés, esetleg új lenyomat, ha van!
Új hozzászólás Aktív témák
- A fényes siker is lehet szög a koporsóban: gondban a MacBook Neo gyártása
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Synology NAS
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Házimozi belépő szinten
- Óra topik
- Gyúrósok ide!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- További aktív témák...
- P16s Gen1 16" FHD+ IPS i7-1260P NVIDIA T550 16GB 512GB NVMe magyarított (lézerezett) bill ujjolv gar
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- PC Architech NOVA Gamer PC
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- AKCIÓ! Dell Vostro 15 3590 FHD notebook - i5 10210U 8GB DDR4 250GB SSD Intel UHD W11
- MSI Thin GF63 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 4050 - Garancia - MAGYAR
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest