- Aktív hűtéssel mutatkozott be az IQOO 15 Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Ultrák összecsapása: 500 megapixel fölé lő a Vivo
- Több könyvet passzolna el a Samsung, mint kagylót
- Minden út Palindrómába vezet: leépítésekkel tér vissza a Realme a gyökereihez
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
AthlonXP
őstag
Én is ideges voltam miatta az elején, egy i7-4770-em van, de ugye minimumnak egy 8. generációs cput adtak meg, meg is bukott a teszten a gép. De ahogy haladunk a megjelenés felé, egyre nyugodtabb vagyok. Fog az menni gond nélkül, fasza is lenne, ha egy ilyen cpu-n nem menne a Win 11! Hiába hat éves már, a mai napig elég mindenre.
A többi biztonsági követelményre meg magasról teszek, eddig is gond nélkül megvoltam nélkülük, ezután sem fognak hiányozni! Nem is értem, hogy lehetett ennyire szigorú biztonsági követelményekkel kiadni. Otthoni felhasználónak, alapból felesleges szolgáltatások azok, vállalati környezetben már más kérdés, de oda meg mehetne a Pro verzió, ahol ezek az opciók kellenek, otthonra meg jó a Home, amiben ezek nincsenek.
A laptopos követelmény is egy vicc, amiben fhd felbontású kamerát követel, automata fókusszal és fehéregyensúly állítással! Mindezt a Windows Helló, arcfelismeréses azonosításhoz. Ekkora baromságot! A laptopok 80%-ban sose volt ilyen kamera, nem is lesz, mert felesleges, vicc! Ha nem is karja ezt a funkciót használni sose az ember, akkor minek? Ott a pin kódos, vagy jelszavas beléptetés, esetleg új lenyomat, ha van!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- PC Game Pass
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- TCL LCD és LED TV-k
- Aktív hűtéssel mutatkozott be az IQOO 15 Ultra
- További aktív témák...
- PC's Bövitőkártyák és Egyéb kiegészitők!
- ASUS TUF A17 Ryzen 7 7735HS 16 GB DDR5 512 GB SSD RTX 4060 (8 GB)
- A KINCS! ÚJ Dobozos HP ZBook Power G10 Workstation -35% 15,6" Ryzen 9 7940HS 32/1TB RTX 2000 ADA 8GB
- Xbox Series S 512GB
- A KINCS! Zsír Dobozos HP ProBook 450 G10 Fémházas Laptop 15,6" -45% i7-1355U 16/512 Iris Xe FHD 3 Év
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4522
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest