- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Mobil flották
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Yettel topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Fotók Google Camera Mod-dal (GCAM)
Aktív témák
-
zizou
tag
Na, 1-2 dolgot teszteltem még...
Kiiktattam a switchet, de nincs köze a dologhoz. Viszont érdekes, hogy csak akkor áll vissza a normál kerékvágás, ha a Mele-t _teljesen_ áramtalanítom...
Ami még gyanús, hogy van néhány nagyobb félbehagyott torrent, és ahogy beindul a deluge elkezdi ellenőrizni őket, lehet , hogy az generál valami nagy forgalmat, és az öli meg a rendszert?
Most kiiktattam a deluge-t, a mele csak samba server, és a régi windows-os notebookon fut a utorrent, teljesen pöpecz módon, a másolás is 11MB-tal folyik házon belül. Ha beindítanám a deluge-t egyből elszállna.
Mondjuk most, hogy jó, most kellene bekonfigolni a port forwardingot és utána beindítani a deluget...Let me check...
Aktív témák
- Jövedelem
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Anno 117: Pax Romana teszt
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- VGA kibeszélő offtopik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Amazon Fire TV stick/box
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4125
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Ahogy elindul a deluge, szétnyírja a belső hálót...