Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Az Amazfit GTR és GTS 3 is szemrevaló lett
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
PROHARDVER! témák
Aktív témák
-
jena2
tag
Valaki tudna segíteni vettem egy TP-link TL-WR340GD wifis router-t
de nemtudombeállítani. Úgy néz ki a dolog hogy van egy thomson t-online-os Wifis roterem és onan jön kábelen a net a garázsba, ide kellene ez a wifi, de gőzöm nincs hogy kell beálligatni, próbáltam pár leírás alapjánn PPPoP-is beírva ide is a felhasználónevet jelszót, de nem műxik, hogy kell beállítani ha már előtte megvan egy wifis router modem és ide már közvetlen net jön ki??? Ja és ennek van drivere mert nem találtam hozzá, gondoltam nem e telepíteni kell a gépemre, bár nemhiszem
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Dell Latitude 5420 Újszerű állapotban, i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- DELL P2714H "27 colos kalibrált IPS panellal rendelkező monitorom eladó tökéletes állapotban!
- MSI GTX 1070 Ti GAMING 8G stabil, működésileg megbízható állapotban eladó!
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3580, 95% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest