-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
rgqjx
aktív tag
Sziasztok!
WR1043nd v2.1-et használok nagy megelégedéssel az alábbi firmwarrel: suste/HeadLess@OpenWrt@0.7 Barrier Breaker 14.07 (külön köszönet a közreműködőknek!)
Mivel már régóta rajta van, ezért úgy döntöttem, hogy ideje frissíteni.Van-e általatok különösen ajánlott rendszer, elsősorban OpenWrt-n belül? Gondolkodom, hogy felrakom a 18.06.1-et, de meggyőzhető vagyok...
Innen jó lesz nekem a "tl-wr1043nd-v2-squashfs-sysupgrade.bin"? Mivel ez is openwrt gondolom elég, ha a router firmware flash-elése menüben kitallózom és indítom, ugye? (beállítások megtartása nélkül)
Jelenleg általános célra használom PPPoE kapcsolattal, torrent nem megy rajta, de nagyon nem bánom ha lehet majd okosítani, pl "nyomtatószerver" esetleg vpn, kamera stb.
Szóval ki mit ajánl?
-
rgqjx
aktív tag
válasz
martonx #55713 üzenetére
Azért jópár fw-hez lehet találni megfelelő leírást is, minimális időbefektetéssel. Pl.: suste oldalán egy rakat txt.
Új hozzászólás Aktív témák
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Milyen légkondit a lakásba?
- Yettel topik
- Sorozatok
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Okos Otthon / Smart Home
- Poco X6 Pro - ötös alá
- The First Berserker: Khazan
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged