- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
Hirdetés
-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lincy
csendes tag
Sziasztok!
A következő problémával kapcsolatban kérném a segítségeteket.
A vidanet szolgáltatja az internetet nálam és ezt szeretném megosztani egy TP-Link WR1043ND routerrel. Ezzel a korábbiakban nem volt gond, de nemrég egy hétig nem működött az internet, úgyhogy kijöttek és a modem tápját kicserélték. Így ha a gépbe bedugom a kábelt rögtön van internet. Viszont, ha routerrel próbálkozok dynamic ip-re állítva akkor egyszerűen nem látja a netet csak a következő üzenetet látom:
"obtaining network parameters". Már mindent megpróbáltam, reseteltem mindenhogy a routert de ugyanez az üzenet. Máshol kipróbáltam a routert, ahol digi van és PPPoE, ott nincs semmi gond, tehát a routernek elvileg semmi baja.Minden ötletre vevő vagyok!
Előre is köszi a segítséget!
-
Lincy
csendes tag
Hát komolyan, mivel az első kérdésem az volt, hogy tud-e 5 Ghz-et, a második pedig, hogy ha tud, akkor szimultán 2,4-el együtt tud-e... Bár a gyártó honlapja szerint nem tud 5 Ghz-et, de az admin felülete szerint tud. Innentől kezdve, mivel nem tudom mire kaptam a választ, érthető a kérdésem.
Most látom, hogy a válaszolóm szerkesztette a hozzászólását, és innen fakad a félreértés. Először csak annyit mondott nem tud..., de hogy mit nem tud, azt nem mondta...
Szóval én onnan vettem, hogy az admin felületen ott a lehetőség... Az csak parasztvakítás?
-
Lincy
csendes tag
Sziasztok!
Miután teljesen megzavarodtam, szeretnék kérni egy kis segítséget kérni. Van nekem egy WR1043ND routerem, ami a gyártó honlapja szerint nem tudja az 5 Ghz-es frekvenciatartományt. Ennek ellenére én úgy látom, hogy mégis képes erre. Mi az igazság?
A másik kérdésem, hogy képes-e ez a router arra, hogy szimultán 2,4 és 5 Ghz-en kiszolgáljon cuccokat? Egyelőre olyanokat olvastam, hogy nem, de szeretném, ha megerősítenétek...
Előre is köszönöm a segítséget!
Üdv: Ádám
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3040, 96% Akkumulátor
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest