Hirdetés
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Íme, a One UI 8
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
vargalex #11027 üzenetére
Nem... Ezt úgy értettem, hogy az eredményre leszek kíváncsi, bár ha lesz rá lehetőségem, ki fogom majd próbálni.
Mint tudod Te is, nem titok, már sokszor elmondtam itt is, hogy nem sok jót nézek ki ebből a routerből, de hajlandó vagyok elhinni, hogy ez a nagy többség OpenWrt-hez hozzá nem értésből, és az ebből fakadó sok kudarcból ered.. Látom, hogy a Linux guruknak azért többnyire működik, csak hát belőlük elég kevés esik egy négyzetkilométerre. A "mezei userek" meg nagy nehezen, néhány hét / hónap után beállítják, több kevesebb sikerrel és kompromisszumokkal, vagy végképp feladják, és egy nagy csalódás lesz belőle. És lássuk be, elég sok volt az utóbbiból is... Ezért írtam, hogy bizakodva várom, hogy egy valóban hozzáértő dobjon már ki egy jól működő firmware-t hozzá, amit "nem lehet elrontani", csak flashelni kell és működik. Ezzel aztán bizonyíthatna a vas is, és sokan végre örömöt is lelnének benne.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Formula-1
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elektromos cigaretta 🔞
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Házimozi belépő szinten
- Gumi és felni topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest