Hirdetés
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Ismét összefogott az Xplora és a HMD
-
Mobilarena
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
suste
veterán
válasz
mastodon
üzenetére
teljesen egyetértek (#12620) Wajk írásával!
a readme-ket megpróbáltam egyszerűen, tömören megírni, de minden fontos részlet bennük van
próbálom a változásokat is beleírni (igaz néha kicsit megcsúszok vele)
az esetek 99%-ában 2 fő probléma van az fw használókkal (tiszetelet a kivételnek!!!):
1: el sem olvassa a redme-ket (erre bizonyíték a rengeteg olyan kérdés a fórumban, amire ott a válasz a leírásokban)
2: elolvassa, de nem a leírtaknak megfelelően végzi a műveleteket (erre szintén van bőven bizonyíték a forumokban)a vargalexes példa meg pont arra utal, hogy Te sem olvastad a readmeket, és nem néztél utána a repeater beállításnak

ugyanis a mi fw-nkben nincsen szükség többlécsős luci-s konfigolásra, hanem a 9092-n csak meg kell adni a bekért baramétereket, és egy gombnyomással létrehozható a repeater
ráadásul az fw-ben is van magyarázat hozzá és a többi wifis extra dologhoz is!!!az hogy minden hibalehetőségre kitérő leírást kapjál, még a gyártói leírásokban sem tapasztalható, és nem is lenne logikus, mert ha a rövid leírásokat sem olvassák el, akkor szerinted nekikezdene bárki egy sokoldalas szövegnek?
és végszónak még annyit, hogy ha valakit tényleg érdekel a megoldás, akkor nincsen más feladata, mint az adott fórumot végignyálazni, vagy használni a részletes keresőt, és ha nem talál választ (ez egyébként szinte kizárt
), akkor kérdezni.... -
Wajk
addikt
válasz
mastodon
üzenetére
biztos rosszmájú vagyok, de aki nem tud szöveget értelmezni azon a videó sem segít...

Én a leírás alapján csináltam életem első Router FW cseréjét. Voltak izgalmak, volt ami nem ment, de minden kérdésemre a válasz benne volt a szöveges fájlokban. És nem egy óriási méretűek...
Az a kulcs, hogy mindent pontosan a lépéseknek megfelelően kell csinálni és nem kell újítani aztán meg sírni. Más technikai topikokban is sűrűn előjön egy lényegretörő rövid lépéslista ellenére elrontják az emberek, aztán utána derül ki, hogy úgy gondolták, hogy ezt a lépéssort mondjuk egy másik FW-vel is el lehet játszani, miközben ott volt minden link stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Path of Exile (ARPG)
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Formula-1
- Kedvenc zene a mai napra
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Direct One (műholdas és online TV)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- CASIO Edifice EFK-100D-3A Automata mechanikus
- Thinkpad X13 Gen2i 13.3" FHD+ IPS i5-1145G7 16GB 512GB NVMe gar
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- GIGABYTE GeForce RTX 4080 SUPER WINDFORCE V2 16G - Oazis Computer garancia 2027.05.01.
- Xiaomi 14T 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 183 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 Pro 3400G 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD GTX 1070 8GB RAMPAGE Shiva 450W
- Samsung A17 mobiltelefon
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest