- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Elérhetők az alkatrészek és szerszámok az iPhone 16 otthoni javításához
-
Mobilarena
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Headless
őstag
válasz donmackó #12147 üzenetére
Don te ne tegyél fel onnan semmit mert neked újabb az index fájlod. Én mondtam sustenak, hogy megtévesztő a mappanév de az sima backup. A te rendszeredben a knockd eléggé értelmetlen, mivel az openwrt-s routered switchként van bekötve De ha fel akarod tenni átküldöm neked a fájlokat.
Suste inkább átküldöm neki az újat.
[ Szerkesztve ]
LEDE - R3G/DIR860l -> https://tinyurl.hu/Ntkb/
-
suste
veterán
válasz donmackó #12147 üzenetére
a probléma ott van, hogy a backupok a "hivatalos" ( ) 0.6 felhasználóknak készülnek, neked meg 0.7-es "kalózverziód ( ) van
mivel a végleges 0.7 fw-ben majd lesz egy elég nagy változás, így neked ezek a mentések sosem lesznek jók sajna (ezt sajna nem beszéltük át Headless-szel, ezért rakhatta fel nekd az új verziót)
bosszankodtam is, hogy kiestél, mint fő tesztelő....
ha majd lesz kedved/időd, akkor visszaállhatnál 0.6 factory + 0.7 backup -ra (bocsi!)a sysupgrade tényleg megtévesztő lehet, de végülis a szó jó, mert tényleg rendszerfrissítés, csak backup formájában.....sysupgradebackup?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
- iPhone XR 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3821
- 4K Core I5 12400F GamerRPC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 3200MHZ 512 SSD RTX 3060 12GB DDR6 2 Év Gari
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest