- MIUI / HyperOS topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Fotók, videók mobillal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
-
Mobilarena
TP-LINK routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
yolan
őstag
Szakik!
Ha az elfleselt 841nd-m ttl kábellel puttyon keresztül sem ad konzolt akkor marad a firmware újraírás hardveresen?
(uboot parancssort szerettem volna elérni, és tftp-vel ráhúzni a gyári firmware-t, elvileg ttl kábelem megvan, bekötést is tudom mit hova, de semmi) -
yolan
őstag
Igen, közben rájöttem, hogy az nem lenne egészséges.
Már itt is fekszik előttem egy nokia ca-53, már csak ehhez keresem a kiosztást, melyik szín micsoda.Szerk.: Persze, hogy a ca-53 nem jó..
-
yolan
őstag
7.2-esem van, openwrt-ar71xx-generic-tl-wr841nd-v7-squashfs-factory ezt próbáltam meg ráhúzni. jó is volt, telnettel ssh-val tudtam kapcsolódni, de nyűgös volt.
Most próbálom soros portal, de sajnos a lapomon nincs..Szerk.: vagyis ugyebár van, csak magán az alaplapon tüskesor, ha ahhoz találnék kiosztást lenne némi esély. csak a tx, rx gnd lábak kellenek. a routeren pedig már megvannak.
-
yolan
őstag
Sziasztok!
Tegnap jött meg végre a 841nd-m, máig tudtam várni, hogy rápróbáljam az openwrt-t. Nem első firmware cserém, se tp-link-nél, se életemben, de ez már az első lépésektől baljós volt..
A lényeg, miszerint 30 perc küszködés után végre sikerült netet varázsolni rá, gondoltam végre feldobom a luci-t, na ezen megint agyaltam egy jó 3-4 ciginyi időt, bármit csináltam error-t dobott, gondoltam visszahúzom rá a gyári firmware-t és hagyom a csába. dropbox, wget, vissza is flesselte elvileg, aztán reboot és semmi. pár percre rá nyomtam neki egy hw reset-et, azóta a 2. led híján mindet villogtatja.
Valami ötletetek? Esetleg tapasztalat, hogy így letudom-e gariztatni? Vagy jtag útján újraéleszteni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest