- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 90 - modellalkat
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
TP-LINK routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
spgabor
aktív tag
Szia!
Tegnap este felraktam az OpenWRT, felcsatlakoztam a T-online routerre, de sajnos nem működik itt sem, hogy a T-online masterként használt routere ossza a slave router LAN portjaira kötött eszközöknek az IP-t.
Az Openwrt-s routerrel szépen felcsatlakozik a T-online router wifi-jére, de IP-t nem kapok egy a slave routerre kötött eszközzel sem. Ebben a fórumban lévő pdf alapján csináltam. Ami eltérő, hogy a T-online routerben a wifin semmit nem lehet állítani, nem tudom beállítani, hogy WP WDS mdban szórjon a wifije.
Így sajnos nem jutottam még előbbre. Tudtok esetleg segíteni, hogy állítsam be a helyes működéshez?Ezt szeretném elérni:
internet->T-online router (ez a vezetékes telefon miatt nem helyettesíthető; DHCP szerver a belső hálón)->wifi->TL-MR3420 router->vezetékes eszközök (pl. NAS)Volt aki ajánlotta a Gargoyle firm-et, de az OpenWrt-t már használtam, ezért inkább ezt választottam, de bármilyen firm jó lehet, amivel elérem a célom.
Üdv:
spgabor -
spgabor
aktív tag
Szia,
ez nekem sajnos nem jó, mert pont az a lényeg, hogy a két router távol van egymástól, így wifin kell kommunikálniuk, nem sima switch-ként üzemelve. Illetve a másodlagos router LAN portjai legyenek összebridge-ve a Wifi-vel, hogy a másodlagos routerre kötött vezetékes eszközök wifin keresztül az elsődleges routerről kapják a belső IP-t.
Üdv:
spgabor -
spgabor
aktív tag
Sziasztok!
TL-MR3420-as routert szeretnék beállítani az internetemhez kötelezően használandó T-s router után Access Pointnak úgy, hogy a TP-Link router LAN csatlakozóira rádugott eszközökre a T-home router ossza a belső IP-t. Ez megoldható a gyári firmware-rel?
Sajnos azt tapasztalom, hogy a TP-Linkre rádugott NAS egy random IP-t kap. Illetve ugyanígy van bármilyen eszköz DHCP-n. Nem tudom, hogy a router ezt nem tudja, vagy rosszul állítom be. Annyit csináltam csak, hogy adtam a routernek egy a DHCP-n belüli fix IP-t, bekapcsoltam rajta a WDS Bridge-t és a DHCP szervert pedig ki.
Tudnátok ebben segíteni?Köszi és üdv:
spgabor
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Technics SA-DA8 MOS-FET erősítő és Technics SB-T200 Hangfalpár eladó
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 32/512 FHD HUN
- HOPPÁ! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 32/512 FHD HUN
- Legjobb ár !! 2023 MacBook Pro 14" M3 Pro Chip / 1TB SSD / Bontatlan
- AKCIÓÓ - Új - 16.2" MacBook Pro M3 MAX 16C CPU / 40C GPU / 48 GB RAM / 1 TB - Magyar
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest