- Motorola G86 - majdnem Edge
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok!
Tud nekem abban valaki segíteni hogy hogyan tudnék torrentet letölteni a megosztott HDD-re? weben keresztül látom a HDD-t és tudok is rá másolni de nem tudom hogyan tudnék direktben arra letölteni. (utorrent)
Előre is köszi!
-
törölt tag
Sziasztok!
Nekem is sikerült beszereznem, a v1,2es modelt.
Két gyors kérdés: 2,4 Ghz-en mi a normális max amit el lehet érni? nekem 240-es netem van, de kb 3 megabyte/sec-nél nem érek el többet a 20-25 helyett. (5ghz-en igen). Ez normális?Illetve hívtam a 1221-et azt mondták nekem az ipv6 miatt nincs "bridge módom" de így is működnie kell, ami igaz is és csak akkor váltanak régebbi ipv4-re ha nagyon akarom, mert kevés az ilyen címük. Szerintetek? Nagyon akarjam? Köszi előre is !
-
törölt tag
Sziasztok!
Ilyen router vasarlasan gondolkodom, de nem tiszta,i a kulonbseg az 1.2 es 2-es verziok kozott. Melyik a jobb? Tudtok helyet ahonnan erdemes venni? Koszonom!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A36 5G 128GB dobozos 12 hónap garanciával
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest