- Realme GT 2 Pro - papírforma
- iOS alkalmazások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Multibit
nagyúr
válasz
applause #349 üzenetére
Érdekes. Bedobnál ide néhány problémás linket?
Kipróbáltam néhány adót én is, pl. ezeket: MyOnlineRadio. De innen is választottam több USA-beli és kanadai adót. Ebből is válogattam próbaképpen. Mind akadás mentesen jött Asus RT-AC56U routerrel és Intel AC7260 WLAN kártyával (a laptopban).szerk:
Rádióhallgatás közben szörfözgettem, ez sem akasztotta meg a zenét.
Itt is jó zenék vannak -
Multibit
nagyúr
válasz
applause #347 üzenetére
Mivel a hiba kábelen nem jelentkezik, csak wifi-n, esélyes, hogy kevés a wifi a netes rádiózáshoz. Ennek lehet oka a környezet, lehet beállítási probléma (akár kliens, akár router oldalon). Tedd be ide a routered wifi beállításait és a stick beállításait! Mekkora linksebességgel kapcsolódik a stick? Hány és milyen (anyag, vastagság) falon kell áthaladnia a rádiójelnek? Mit mutat a speedtest kábelen és mit mutat wifi-vel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Gamer Laptop
- Gigabyte Z370P + i7-8700K
- HP EliteDesk 800 G2 DM Mini PC, I5-6500T CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, 2 év garancia
- HP EliteDesk 800 G3 DM Mini PC, I5-6500T CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Win 11, Számla, 2 év garanci
- HP ProDesk 600 G3 SFF PC, I5-7500 CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, DVD RW, Win 11, Számla, 2 év garanc
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest