- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
suste
veterán
Szerintem elég egyértelműek az infók:
Archer C5 v1:
WIFI1 802.11 protocols: bgn
WIFI1 MIMO config: 3x3:3
WIFI1 antenna connector: none (internal)WIFI2 802.11 protocols: an+ac
WIFI2 MIMO config: 3x3:3
WIFI2: antenna connector: RP-SMAVagyis 2,4ghz-hez 3db nem leszerelhető belső antenna, az 5Ghz-hez pedig 3db leszerelhető antenna.
Archer C5 v2:
WIFI1 802.11 protocols: bgn
WIFI1 MIMO config: 2x2:2
WIFI1 antenna connector: RP-SMA (dual)WIFI2 802.11 protocols: an+ac
WIFI2 MIMO config: 2x2:2
WIFI2: antenna connector: RP-SMA (dual)Vagyis 2,4ghz-hez és az 5Ghz-hez 2db DUAL leszerelhető antenna.
Antenna darabszámban a képek is segítenek.
Max a "protocols" nem egyértelmű elsőre, de google-val hamar kiadja a megoldást....
Vagy nem?
-
SztiviVander
addikt
"nem tudtam hogy a 2.4 ghz belső"
pedig leírták neked: "A 2.4GHz antennai belul vannak. Lehet, hogy ki is lehet oket vezetni.""de nem tudtam hogy ilyen bonyorult. egy leszethető csavaros antenne nagyobbra cserélése."
az nem is bonyolult. de ez nem olyan. a külsők az 5Ghz antennái, azokat kiviheted. csak ahoz akkor kell olyan kliens is ami megy 5Ghz-en. -
SztiviVander
addikt
mire megtanulod hogy kell szétszedni a routert és hogy kell forrasztani az se lesz sokkal se gyorsabb se egyszerűbb. na meg ha nincs szerszámod, kábeled akkor azokat is venni kell. tudod mennyi egy jó minőségű (=ami nem csillapít annyit méterenként mint az antenna össz nyeresége) kábelnek métere? plusz csatlakozók. illetve a 3 antenna közül egyet távolabb vinni megoldás sem az atomstabil wifi alapja. ne érts félre én nem lebeszélni akarlak, ha akarod csináld. de azt is tudod ugye hogy ha szétszeded a routert, forrasztgatod, kifúrod (mert valahol ki kell vezetni a belső antennától a kábelt) akkor garancia volt-nincs. ha 2 hónap múlva elpukkan mert valami noname szarul méretezett antennával nyüstölöd akkor mennyit is fogsz bukni? 20-25e-et? az nem lesz drága mulatság?
ja és guglizzz rá hogy hogy is néz ki a belseje mert szerintem nem igazán érted mit jelent a belső antenna. képen megnézed és megérted mi is lesz a feladat. mellesleg nem is értelek, digis vagy oké. de wifit akarsz távolabb vinni. ráadásul a 2.4-est. tehát hiába van 100-200-500Mbit-es vagy gigabites digi neted, 2.4-es N-es wifin legjobb esetben is olyan 80Mbit körül lesz a max ami átmegy (az 5Ghz N-en átmegy a 120-150 is, AC-n meg aztán még sokkal több). meg egy vékony kéteres 220-as kábel + egy mini router (repaterként használva, mellesleg a 220-as adapter zsinórját is el lehet vágni és megtoldani, akkor nem kell kivinni a 220-at, és az azért nem is egy túl bonyolult feadat) ronda, de a fekete antennakábel + antenna az szép? na de te tudod
-
suste
veterán
én meg tudok ellenpéldát pont a 1043v1-re: a lakáson belül nem tudtam használni szakadás nélkül
a 1043v1 érdekes egy jószág, nagyon kényes a kliensre, de tényleg elég jó hatótávja van, ha éppen nincsen semmi nyűgje
ami viszont tényleg jó, az egy jó állapotú linksys wrt54gl, atomstabil, és messzire lát, igaz csak "G"-sszóval ami igazán megbízható és jó megoldás a mai világban, az a repeater/wds
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- Renault, Dacia topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- E-roller topik
- Reklámblokkolók topikja
- A Teslákba költözik a Grok AI
- E-book olvasók
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest