Hirdetés
-
Mobilarena
A Toyota cégcsoport napjaink vezető gépjárműgyártója. Eladásokat tekintve első helyen áll a világ autógyártó csoportjai között. Ezt a helyet a hibridautók terén elért eredményinek köszönheti.
A Toyota cégcsoport tartozó márkák és érdekeltségek: Daihatsu, Lexus, Yamaha, Scion, Subaru, Hino, Isuzu, Toyota.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
blueye
üzenetére
Köszi! Zimmermann Sport-al van más márkával jó tapasztalat (Audi TT mk2 2.0 TSI csippelve kb 300 ló), illetve az ATE PowerDisc-el (VW Passat 2.0 TDI 220+ lóra húzva). Brembo-ról hallottam rosszakat mostanában de azok a lowline szériás termékeikre vonatkoztak ránézek erre a nívósabb tárcsákra.
EBC lenne szimpi de haver Mustang-ján eléggé gyengén teljesített a TG tárcsa (pedig csak egy 3.7 V6 igaz chippelve kb 330 ló). Rotinger ami szimpi még de az nem tudom mennyire bírja...
-
Qru
MODERÁTOR
-
Qru
MODERÁTOR
Adott egy Toyota GR86 amin lassan elérkezik az első féktárcsa és betétek cseréje. Mi az ajánlott márka/típus hozzá? Nem kell highend cucc, verseny pályán nem megy de azért vmi normálisabb legyen ami bír mondjuk egy kis Mátrás szerpentinezést. EBC?
Jah a gyárinál vmi jobb cucc kéne.
-
Qru
MODERÁTOR
Nekem sima Zimmermann van (ősszel került fel) attól mondjuk nem vagyok elájulva bár a gyárinál jobban fog (cserébe nyikorog és eszméletlenül porol). Akkor a Sport széria sem oké már? Szomorú...

ATE Powerdisc van ehhez vagy csak én nem találtam?Mezei tárcsánál több kéne, noha nem jár pályanapra de azért nyilván nem egy kisnyugdíjas tempóban megy vele. EBC talán túlzás is lenne, mert nem erős autó és nem is erős... De akkor lehet az lesz a vége.
-
Qru
MODERÁTOR
Toyota GT86 mk1-re keres haver első féket. Ár/értékben mi az ami azért bírja is a sportosabb használatot de nem nagyon drága? Első körben nekem a Zimmermann Sport jutott eszembe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TETKÓS/KOZMETIKUS lámpa eladó
- NOLAN N91 EVO Louis Special bukósisak N-COM B601S kihangosítóval
- Dyson Purifier Humidify+Cool PH2 De-NOx (White/Gold)
- ÚJ VEZETÉK NÉLKÜLI ROBOTFŰNYÍRÓ GOATBOT H1 RTK GPS AI VISION
- Tomason TN16 Bright Silver 8x18/ET40 - Hankook Ventus Prime4 225/55 R18 DOT 0624 + TPMS+felni kupak
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5600XT / RTX 5060 / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4332
- AKCIÓ! Asrock B450M R5 5500 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest