Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- One mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- 13 év után is kap még frissítést az iPhone 5s! Itt az iOS 12.5.8
- iPhone topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunner
senior tag
Matrice-ok pár sorban amennyire én felfogtam:
-Ami statot adnak azt a karakteredhez adják, karakterlapon változnak az értékek. A legjobb slot a Jobb felső, az ad critet meg ATK-t.
-Meg lehet nézi a CS értéket rajtuk ugyanúgy, mint a fegyveren. Egy lvl40-es lila 234CS egy lvl40-es sárga 434CS. (kékem zöldem nincs szóval nem tudom megmondani mekkorák, de tuti kicsik
)Szóval érdemes a legritkábbat belerakni a fegyverekbe, nem a zöld/kék setekkel szórakozni. Nem minden worldboss született egyenlőnek, van amelyik sokkal jobb endgamere is alkalmas setet dobál, pl Sobek, vagy Robarg.
-Ha olyat fejlesztettél ami amugy továbbiakban nem kell, sokat nem buksz rajta max 1-2 szinttel kevesebb XP-ért lehet beletörni másikba. (Persze a fejlesztésre költött goldot bukod)
-A legjobb sárga setek: Samir, Crow.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4389, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Asus Zenbook 14 WUXGA OLED 10bit HDR Ryzen AI 7 350 32GB 1TB SSD Radeon 860M Win11 2év Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)Szóval érdemes a legritkábbat belerakni a fegyverekbe, nem a zöld/kék setekkel szórakozni. Nem minden worldboss született egyenlőnek, van amelyik sokkal jobb endgamere is alkalmas setet dobál, pl Sobek, vagy Robarg.