- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
allein
addikt
PC esetében tudod, hogy alaplap típusa után keresve az interneten, ki lehet deríteni milyen procikat támagot az adott lap.
Laptop esetében is ugyanez van, hol tudom leellenőrizni milyen procikat támogat az alaplap?
Sata port pedig III-as, Samu ssd-vel hozza az 500 MB/S értékeket.
-
allein
addikt
válasz
allein #14696 üzenetére
No, elmentem vásároltam SSD-t, pendrive-ot és RAM-ot. Szaküzletben lévő fiatalember azt mondta, nem gond ha a Samsung mellé Kingston memória megy, meglátjuk mi történik
de jó, hogy 64 bites win 10-et le tudok tölteni. némi javulás azért lesz, szűk keresztmetszet amúgy is a CPU
Szerintetek lesz gond abból, hogy nem egyforma a két ram modul?
-
allein
addikt
válasz
Tsebacsi #14690 üzenetére
Köszi szépen. Már letöltöttem az aida-t. Felmerül egy másik kérdés, benne lévő HDD az aida szerint sata II. Ezek szerint hiába rakom bele a sata III-as SSD-t, nem fogom kihasználni? Tudom, hogy visszafele kompatibilis de újonnan számlával akkor már inkább sata III-as ssd-t vásárolnék.
Memóriára azt írja ki, hogy DD3-1600(800 MHZ) - aida.
-
allein
addikt
Urak. Köszönöm szépen. Ez így érthető. Van egy másik Toshibank ami régebbi típus, win 8-al jött és ebben is HDD csere lesz SSD-re. Előbb upgradelnem kell win 10 és utána tudok tiszta telepítést csinálni. Ebben az esetben is a BIOS-ban már benne van gyárilag a win kulcs?
-
-
allein
addikt
Üdvözletem mindenkinek. Szeretnék egy kis segítséget kérni. Adott egy ilyen Toshiba laptop. HDD van benne és iszonyú lassú. SSD egy kicsit javíthat a helyzeten, a kérdésem: rajta lévő WIN 10 eredeti, céges gép amúgy de már nem garanciás. Milyen módon tudom kimenteni a rajta lévő windows-t annak érdekében, hogy az SSD-re ugyanazt visszarakjam?
Gondolom a laptop tudja a SATA III-as SSD. Van valami ajánlott típus a Toshibahoz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- World of Tanks - MMO
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Linux kezdőknek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Aurát vált a Vivo V60
- Canon MILC: EOS R és M topik
- További aktív témák...
- LENOVO Legion 5 16IRX9 83DG0035HV
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 7410
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest