- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Macrodroid
- MIUI / HyperOS topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
dudzsi
tag
válasz
Evil Snowman #13759 üzenetére
Az akksi vadi új. Utángyártott. Amugy bir 1:30-2:30 órát. Csak ez a alacsony,kritikus akkuszint dolog érdekes.
-
dudzsi
tag
Sziasztok!
Kérnék egy kis segitséget. Van egy Thosiba Satellite L305-S5944 laptopom amin Win 7 van. Tudom ez nem valami új de nekem arra amire kell arra tökéletes. Vettem hozzá egy akkut és olyat produkál hogy amikor merül és kb 16%-nál jár egyszerüen kikapcsol a gép. Nem a win álitja le. Olyan mintha lemerülne teljesen. Ha bedugom a töltöt és ujra inditom akkor irja hogy 3% és töltödik de pl full feltöltésnél is meg áll valamikor 80 valamikor 90%-nál. Már ,nden kalibrálási leirást probáltam, de eleve ott megbuki a dolog hogy win szerint lese megy 3-5%-ra. A thosiba oldalán se találtam semmi kalibrálási dolgot.Tudtok ebbe segiteni nekem?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Vicces képek
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Macrodroid
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AliExpress tapasztalatok
- Horgász topik
- Mégis mehetnek Kínába az áprilisban korlátozás alá helyezett AI gyorsítók
- EAFC 25
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- LENOVO Legion 5 16IRX9 83DG0035HV
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 7410
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- Megbízhatóság, minőség, megtakarítás ez a HP nyomtató most verhetetlen áron a tiéd lehet!
- Lenovo X1 Yoga G6 i7-1185G7 32/512GB SSD FHD IPS Touch Win11 (lízingelt)
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest