Hirdetés
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
LilOg
csendes tag
válasz
Mister_X
üzenetére
Én igazából nem akarok játszani ezen a vason vicces is lenne ha akarnék.
Másik: ezen az APU téren én nem vagyok jártas...annyit tudok róla, hogy a beágyazott grafikus chip sebessége, illetve a videó memória mérete erősen függ a memóriáktól...de azt,hogy ezt az APU egységet lehet-e cserélni "nagyobbra, erősebbre" milyen foglalatokba készülnek, kezel-e más APU-t ez a lap, illetve hogy egy nyamvadék 720p-s youtube videó miért akasztja ki a gépet nem találok választ...ezért kérnék valaki hozzáértőtől segitséget, hogy ram bővités orvosalhatja-e ezt a problémát - mivel support szerint 8gb - ig kezel a gép(jelenleg ez a toshiba netezés terén nagymutterom 2000 valahanyas ibm thinkpad-jával egyenértékű amin még xp service pack 3 van 2gb ddr1 ram meg valami nem tudom milyen cpu) szóval idegesitő na...és a jövőhéttől szerettem volna munkára használni ezt a vasat (netes távfelügyeletet kell nyújtanom egy elég nagy plc vezérlés felett neten) és örülnék ha menne értelmesen mert elvégre ezt csak úgy adta az élet beruházni viszont egy új laposba nem szeretnék
Új hozzászólás Aktív témák
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- Vadiúj Dobozos Asus Lap! Kèszleten!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Janou