Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Balázs1986

őstag

válasz 4ron #11734 üzenetére

Én sem ajánlottam. Írtam az anyagminőséget, és azt is, hogy a gyári paszta gány. Ebből azért kiderülhet, hogy szerintem sem normális az, hogy 2-3 hónap után pasztázni kell.
    1 év után viszont teljesen normális. Sőt, én fél évnél többet sose hagyok fent pasztát, akármennyire is normális minőségű volt az előző kenés. Filléres befektetés, cserébe minden működőképes marad.
    A te eseted viszont nem normális / nem normális kérdése. Egyszerűen meg kell csinálni / csináltatni, ha nem akarsz hosszú távon bajt.

Janou: Ha garanciás, és megmondod, hogy te kifújtad, de továbbra is melegszik, tehát garantáltan a gyárilag kent paszta van olyan szinten, hogy normális működést befolyásoló állapotot jelent, akkor meg kell, hogy csinálják.
    Vagy, az MSI-nél anno meg lehetett tenni, hogy felhívod a hivatalos szervizt, elmondod a problémát, és bontási engedélyt kérsz. Nem tudom, Toshibánál (meg úgy egyáltalán, az utóbbi egy évben bármely márkánál) működik-e még ez, de meg lehet próbálni.
    Ha egyik megoldás sem tetszik a tulajnak, vagy nem kivitelezhető, akkor még mindig lehet keresni egy személyt, aki garantáltan ért hozzá, és megcsinálja észrevehetetlenül (értsd: nincs matricázva csavarhely, és van normális csavarhúzó). Magam és a környezetem részére mondjuk ez a pont kerül az 1. helyre egyszerűség és időtakarékosság végett, de itt, a fórumon ajánlani garanciás gépekre nyilván nem fogom.

Új hozzászólás Aktív témák