Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Krystal_s

addikt

válasz addamka #10695 üzenetére

Sajnos egy korábbi notimnál volt szerencsém látni, hogyan szedik...pontosabban akarták volna szétszedni egy tisztítás miatt, a szemem előtt. Nem Toshiba volt, de ez tök mindegy, mert a legtöbb hely sajnos ilyen. Rémséges szervizes történeteket olvasok, tapasztalok, látok. Szóval, amikor megláttam, hogy egy sima durva asztalon elkezdte a csávó forgatni a notit fejtetőn szóltam, hogy én eddig vigyáztam a gépemre és szeretném, ha ezt tiszteletben tartaná. Mosolygott, hogy nem tök mindegy ? Inkább megkértem neki se álljon és kerestem másik szerelőt.
    Pár hete itt 1-2 ember azért elítélt engem, sőt szerintem többet nem is fognak hozzám szólni, mert azt mertem írni, hogy amíg lehetséges nem szeretném a gépet szervizbe vitetni. Amúgy egy ventiről volt szó és nincs konkrét hiba még...
    Nőből vagyok és igen a notim tetején van pár nagyon szép kövekkel kirakott kis pillangó. Bele se akarok gondolni, azokkal mi lenne.

A másik, hogy milyen munkát végeznek. Nemrég írta valaki, hogy venti csere miatt küldte szervizbe és mikor visszakapta nem ment a venti, mert nem kötötték be, neki kellett szétszedni. Hát komoly...

Bízzunk benne, hogy a géped tökéletesen fog működni, de nekem furán hangzik, hogy nem megy a 3,10GHz turbo. Tesztelted mással is ?
    A karc miatt pedig érdemes lenne szólni nekik. Gondolom letagadnák, de egy próbát megér, nem szabad hagyni, hogy az embert hülyének nézzék. :U

Új hozzászólás Aktív témák