- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android szakmai topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
katona.jozsi #13081 üzenetére
Ha ez a kártya van még a gépedben itt végigtárgyalják. Igaz csak a címet olvastam el
-
törölt tag
válasz
Evil Snowman #13077 üzenetére
Azt is nézd meg hogy az m50-a-110-ben "U"-s i5 van ami nem mondható valami erősnek ezért is 40 ezerrel olcsóbb L50-A-1FW-ben pedig "QM"-es i7 van ami fényévekkel jobb mint egy "U"-s processzor.
Ha neki csak a matrica miatt kell, hogy i5 vagy csak netezik akkor az, de ha szeretne is valamit csinálni akkor az i7 DE abból is van "U"-s ami megint csak annyit ér hogy ott a matrica a gépen.
Jó a fém miatt tényleg egy plusz
Innen már csak ő tud dönteni teljesítmény vagy megjelenés
,de ha csak netre kell vagy pl office és társai akkor én is az m50-et venném.
katona.jozsi:
Most nem mondod komolyan
Remélem valami szoftveres hiba és megoldódik
-
törölt tag
válasz
katona.jozsi #13068 üzenetére
ha a procit cseréled inkább vegyél új laptopot
-
törölt tag
válasz
katona.jozsi #13063 üzenetére
Akkor még egy kis idő
Elvileg ez: Samsung 156AT24-T01 15.6" LCD (WXGA)
-
törölt tag
válasz
katona.jozsi #13057 üzenetére
Hát akkor már én is várom
De mondjuk nem tudom mennyi különbség van csatlakozásban a P750 és az L850 között.
Mikor jön meg?
-
törölt tag
válasz
Yiggdrasil #13052 üzenetére
Szia!
Próbáld meg az elsőnél: [link]
-
törölt tag
válasz
katona.jozsi #13049 üzenetére
most akkor mi van ?
Már nem értem
-
törölt tag
válasz
katona.jozsi #13046 üzenetére
Szia Ezt már kérdeztem kicsiz feljebb
Nem lehet.
-
törölt tag
válasz
Evil Snowman #13042 üzenetére
2 hónapja járt le a garancia és még egyszer sem volt. Hát ahogy nézem elég macerás
Ezen a videón: [link]
Mondjuk azt hittem először azt a fekete billentyűzetet akarja kicserélni de aztán visszarakta. Amiatt nem is tudtam a videóra figyelni. Hogyan lehetett azt belerakni -
törölt tag
Sziasztok!
Hány havonta tisztítjátok a gépet? Itthon szeretném megcsinálni, mert infó boltokban nem tudom mennyire lehet megbízni. Aztán hogyan lehet szétszedni.
-
törölt tag
válasz
Werkly #13024 üzenetére
Ennyire márkátlan ez a ram?
Ki gyártja ezt egyáltalán?
A 2x2GB miért lenne felejtős? A gyártó oldalán azt írták 4 a max. Mondjuk egy SSD tényleg feldobná a gépet8GB Ram van a gépemben, de abból most is csak 2,7GB-ot használ.
konyi79
Ez a gönc az ODD helyére ilyen drága?
Nincs olcsóbb? Vagy van valami különbség közöttük? Eddig is már 240.000Ft volt a gép
Most már nem szeretnék annyit belenyomni, de hát ha jó amit linkeltél
-
törölt tag
Üdv!
Valaki rakott már l850-13r gépbe 2 hdd-t? vagy legalább L850-be? Milyen keretet használt és le tudta szedni az ODD-n lévő műanyag csíkot?
-
törölt tag
válasz
konyi79 #12986 üzenetére
vagy mondjuk ez a gép :[link]
Azt nem tudom mi a különbség a HQ és a QM között. Mondjuk láttam olyan gépet amiben Y van, de arról sem tudok semmit. Azt tudom hogy ami U-ra végződik az számomra felejtős.
Ez a linkelt laptop sem rossz bár ne lenne benne az a sz@r panel
Szerk.: Már látom hogy az Y i7-es is 2 magos
Az is felejtős
-
törölt tag
válasz
konyi79 #12984 üzenetére
Ha most akarnék gépet venni nem is nagyon találok olyat ami nem U-s lenne
Viszont nem hiszem hogy nagyon olvassák vagy túl későn írtuk le véleményünket mert itt van a core m 4,5W-os fogyasztással
Remélem nem ilyennel fogják elárasztani a piacot, mert ha igen akkor már most gyorsan meg kell vennem 30 évre a laptopokat
-
törölt tag
válasz
konyi79 #12974 üzenetére
Ez a gép már több mint 2 éves. Azért vettem ezt mert teljesítménye nem olyan rossz. Csak most nézegettem a kijelzőket és láttam hogy van nagyobb felbontású ugyan ebben a méretben csak hát sajnos mint kiderült nem jó. Találtam ccfl kijelzőt is de annak meg a csatlakozója 30 pines szóval az sem jó bele.
Igen elég érdekes hogy ilyen a kijelzője kicsit elfordítom és már más a szín kicsit fehérebb is lesz. Nem is gondoltam még 2 évvel ezelőtt hogy ilyen lesz, mert van egy led monitorom [link] meg egy lcd led tv-m [link]
Ezeknek mind jó képe van főleg a monitornak, de amikor megvettem a laptopot nem gondoltam volna hogy a ledek között is ilyen eltérés van. Legalább a tervező programok szépen futnak rajta.
-
törölt tag
Sziasztok!
15,6"-os 1366x768-as felbontású kijelző helyett lehet berakni nagyobb felbontásút ugyan ekkora méretben?
Vagy ott vannak már csatlakozó különbségek.
A másik meg pa5024u-1brs akksit keresek, de láttam újat 13 ezerért és ugyan ezt láttam 32 ezer ért is. Ennek az aksinak mennyi az ára valóban?
Ilyenre gondoltam [link] 40 pines csatlakozó
Ami benne van az is 40 pines akkor be lehet rakni?
Ebbe a gépbe: L850-13R
Nincs olyan nagy árkülönbség a kisebb felbontású között olyan 5-6 ezer forint
-
törölt tag
válasz
Evil Snowman #12929 üzenetére
Itthon a fizetés attól is függ az ország melyik részén élsz. A kelet és nyugat majdnem két külön ország.
-
törölt tag
válasz
Evil Snowman #12924 üzenetére
Na akkor mondok én is valamit. Amerikában sem megy olyan fényesen mint ahogy azt sokan hiszik.(ismerős) Hiába megy ki az embert ha kórházba kerül fizethet elég rendesen hiába olcsóbb valami. (igaz ugyan az a termék minőségibb mint itthon)
-
törölt tag
válasz
Evil Snowman #12905 üzenetére
és akinek DreamSpark-ja van?
Annak elég os nélkül venni a gépet
-
törölt tag
Szia!
Milyen bios van most rajta? Ha nem megy fel a win 7 mert 1.3-as bios kell neki akkor próbálkozz egy korábbi winnel pl vista vagy xp.
Szerk.: De nem is értem miért nem lehet rá 7-est rakni mikor nem régi gép.
Szerk szerk.:
A toshiba oldalán 7-es és 8.1-hez van driver nem értem miért nem megy fel, de láttam a neten hogy másnak is van ilyen problémája mikor beírtam a géped nevét 2-3. találat már win 7 volt
Én egy korábbi win-t raknék fel és úgy frissíteni a biost.
-
törölt tag
válasz
diobioesz1 #12824 üzenetére
Egy szó is sokat tud számítani
De a lényeg hogy tuti garanciális.
-
törölt tag
válasz
diobioesz1 #12822 üzenetére
hát nekem van toshiba gépem és ott írták hogy 1 év garancia van a töltőre és akkura.
Szerződésben ez van:
"A tétel jellegéből adódóan, az akkumulátorok gyártási és anyaghibamentességére
vonatkozó jótállás maximális időtartama tizenkét (12) hónap" -
törölt tag
válasz
Jordan1122 #12789 üzenetére
vagyis be akarsz lépni a biosba?
-
törölt tag
válasz
Evil Snowman #12784 üzenetére
a leírásban megnéztem és tök ugyan azt tudja a 2 kártya
-
törölt tag
válasz
RocknRoller #12783 üzenetére
itt van valamilyen összehasonlítás:[link]
-
törölt tag
válasz
RocknRoller #12781 üzenetére
a második is 200 felett van
Lenovo-ról annyira nem tudok véleményt mondani. Amikor kerestem gépet én sony-t samsungot-t toshiba-t és dell-t néztem. 2 éve még nem terjed el ennyire a processzoroknál az U típus, de most tele van vele minden. Még i7-ből is van U-s ami csak 2 magos.
-
törölt tag
válasz
RocknRoller #12779 üzenetére
inkább az egész gépre gondoltam nem csak a házra. Sok hozzászólást olvastam különböző oldalakon mikor a laptopokat néztem. Ki is próbáltam őket, de valahogy az L sorozat jobban bejött. A C és az L sorozatú gépek házairól is olvastam. Itt is azt írták hogy L-től felfele kellene választani.
A gépemmel eddig semmi gond nem volt. Nem recsegett az illesztések jók voltak 2 éve van meg kereken, de szervizben még nem volt. A műanyag jól bírja a hőt is, mivel ha játszok a processzor 85-90°C között mozog. Ilyenkor lábra nem célszerű rakni a gépet, mert eléggé forró és nekem már bepirosodott tőle a lábam
. SSD-vel használom a HDD meg egy tokba került így az i7-tel nagyon gyors lett.
Amit linkeltél nem olvastam végig, de a törés alapján erős volt a zsanér benne. Ezeket le szoktam ellenőrizni, ha gépet veszek. Átnézek rajta mindent nincs-e valami repedés törés vagy szorul-e a gép és semmit nem volt vele. Ugyan úgy működik már 2 éve egyedül a touchpad körül lévő keret kopott meg a króm alatta meg fekete műanyag volt ez nem nagyon tetszett mikor megláttam
. Ezt majd megoldom leszedem a krómot és lefújom fehér műanyag festékkel aztán kész is.
Ha valamit nem írtam le a gépről írj aztán írom
-
törölt tag
válasz
RocknRoller #12775 üzenetére
Pontosan ilyen gépem van
-
törölt tag
Látom már a linket a memóriáról csak kicsit elbújt
Hát akkor nem tudom, mert nekem fele ennyibe került.
RocknRoller: C sorozatú gépeket nem szokták ajánlani. Ha nem a fémeset veszed meg akkor inkább L sorozattól felfele. Nekem SSD van a gépemben, ODD a helyén, HDD meg egy külső tartóba lett belerakva.
-
törölt tag
válasz
Evil Snowman #12769 üzenetére
Szia! Én annyiért ezt vettem volna meg [link] Jó lehet műanyag miatt van hátránya
, de erős gép. 11.000 Ft-ért milyen memória van benne én 4GB-ot vettem 5500 Ft-ért.
-
törölt tag
válasz
raven12 #12698 üzenetére
Szia!
Új korában 145-150 ezer forint között volt az értéke. Azt mondod fél éve 100 ezer forintra becsülték az értékét. Szóval ha veszel rá 2 év garanciát akkor többért akarod eladni mint amennyiért vetted? Ha nyereségesen akarod eladni akkor 170 ezerbe került a gép. Akkor 180 ezer körül szeretnéd eladni? A 2 év plusz garanciában nincsen benne az akku és a töltő garanciája. Milyen állapotban vannak ezek? Általában az akku nem bír ki 2 évet 100%-on. Amúgy 180 ezerért már új gépet is lehet venni nem is rosszat.
Remélem jól értelmeztem, de ha nem légyszíves javíts ki. Én kb ezt hoztam le az írásból.
-
törölt tag
Én is az AMD oldaláról szedem le a drivert mert mire a toshibára felkerül arra már kijön egy újabb. Simán letöltöttem elindítottam a telepítőt megcsinált mindent és kész is volt. Nem kötött bele semmibe sem.
-
törölt tag
Ezt olvastam a hosszabbításban:
A szolgáltatás csak akkor érvényes, ha a Toshiba-termék vásárlásától számított
1 éven belül megvásárolják, és ezt követően 30 napon belül aktiválják. -
törölt tag
válasz
crowgun #12650 üzenetére
Hát nekem az lenne a furcsa ha be kéne vizsgáltatni, mert a gép ekkor még garanciális. Ha ilyenkor menne tönkre valami ami garanciálisan javítható akkor azt úgyis javítanák abban a pár hétben, ami meg nem garanciális annak meg úgyis mindegy hogy mikor vetted rá.
[link] itt mit ért "Érvényes a Toshiba termék vásárlásától számított 2 évig " itt a gép vagy a garancia?
-
törölt tag
válasz
crowgun #12648 üzenetére
Szia!
Nekem pontosan ugyan ilyen gépem van
. Csak vettem még hozzá 4GB ramot meg egy SSD-t. Nekem is most jár le a garancia és pontosan ezen gondolkodom én is hogy kéne rá még egy kis garancia, mert elég drága lenne a processzor benne ha elromlana. Szóval én lehet meghosszabbítom.
Szerk.: Neked nem kopott le a touchpad körül lévő keretről a króm?
-
törölt tag
válasz
harcmesterap #12636 üzenetére
Azt olvastam, hogy nem lehet állítani ezt a kettőt hogy melyiket használja a gép. A videókártya driverét, hogyan akartad telepíteni? Mert 2 lehetőség van. Egyik, hogy az amd oldaláról leszedsz egy kicsi fájlt ami felismeri a kártyát és letölti a drivert (ez toshiba, sony és nem is tudom melyik gépeknél még nem működik) vagy egyből a drivert töltöd le?
Arra is gondoltam, hogy próbálj meg ideiglenesen egy 8.1 64 bites wint felrakni, mert ha van driver a géphez az általában megtalálja. Nekem a 8.1-es telepítésnél nem kellett leszednem semmilyen drivert sem mert mindent megtalált. (hang, videókártya, lan, wifi stb)
A bios mivel bekapcsol a gép úgy néz ki jól fel lett rakva, lehet azért nincsen kép mert valamiért fast-ra van állítva. Ilyenkor nagyon gyorsan indul és nincsen bios kijelzés.
-
törölt tag
válasz
harcmesterap #12634 üzenetére
azt a biost a gyártó oldaláról szedted le? és amikor be akarsz lépni akkor kér a bios jelszót?
-
törölt tag
Szia!
Te milyen szervizben voltál, hogy a gépről nem tudnak semmit sem mondani? A nem Toshiba szerviz akkor elhiszem. Az alaplapon is kellene lennie egy számnak nem értem miért nem találták. Találtam egy számot
NSWAA LA-5321P
szerintem ez a laptop száma ami bele való. Azért ezt a számot megkérdezném tőlük hogy tuti jó-e.p_adam
Utángyártott aksit nem nagyon vennék, mert nem bízok meg bennük. Itt lehetne venni hozzá telepet. (gyárit, utángyártottat, használtat)
-
törölt tag
Üdv!
Nekem is lenne egy kérdésem
Van egy L850-13R gép. A touchpad körül lévő krómozott keretet lehet valahogy cserélni? Lekopott a króm és hát egy fehér gépen a fekete keret nem mutat valami jól.
-
törölt tag
válasz
Ace Ventura #12608 üzenetére
Szia!
Pedig a 8.1 jobb mint a 7, de ha a start menüt hiányolod lehet olyat rakni rá mint ami a hetesen volt. Amúgy oda szokták írni a gépre hogy kizárólag 8 vagy 8.1-es rendszerrel működik. Ezt nem tudom mennyire igaz, de nézd meg a dobozt vagy ha neten vetted a honlapot hogy mit írnak róla.
Szerk.: közben meg is van. Csak windows 8 kompatibilis [link]
Mondjuk egy próbát megér, de nekem a win 7 nem fogadott el egy két drivert ami 8-as volt
-
törölt tag
válasz
#31816946 #12598 üzenetére
egy hasonló laptopban én is szerettem volna kártyát cserélni, mert kicsit gyenge volt. Szervizt kérdeztem, de ők azt mondták, hogy elég nehéz dolog cserélni egy laptopban mint egy pc-ben. Ha erősebbet szeretnék akkor nem biztos hogy megkapja a megfelelő áramot, gép felismeri-e, befére mennyire fog melegedni stb. De ez csak egy szervizes véleménye. Igaz ők sem értenek mindig hozzá, de azóta is megvagyok az eredetivel.
-
törölt tag
válasz
pinnacle #12591 üzenetére
ez inkább samsung ssd-s téma lenne. Ott többet tudnának mondani a sebességről.
Csak annyira használtam a programot hogy az ssd-t frissítsem. Azt mondták nem érdemes hozzányúlni az "OS Optimization" részhez, mert valakinél sebességcsökkenés volt tapasztalható. Rapid főleg nem ajánlott bekacsolva hagyni, mert egy gép fagyás esetén ami ott van adat el fog veszni a program meg nem csinál belőle biztonsági másolatot. A mért sebességek nem olyan rosszak sata2-höz képest mert annak az elméleti maximuma 300 MB/s. Majd ha gépet cserélnél érdemes lesz átrakni bele mert sata3-al még gyorsabban fog működniDe hogy sata2-vel is gyorsabban működik egy HDD-nél az biztos
-
törölt tag
válasz
krisztiánzen #12587 üzenetére
érezhető is a gyorsulás, mert 8.1 van a gépemen kb 7-8 mp alatt bekapcsol.
ha még nem tudtál dönteni ssd terén arra is van egy fórum :[link]
-
törölt tag
válasz
krisztiánzen #12585 üzenetére
rendben
csak arra figyelj hogy az HDD kerüljön a keretbe és a keret eleje levehető legyen, mert a cikkben pont olyan volt aminek nem lehetett
így legalább nem látni a szerelést
A sebességben érezhető lesz a különbség:
SSD előtt:
SSD után:
-
törölt tag
válasz
krisztiánzen #12583 üzenetére
olyan keretet érdemes venni aminek az elejét le lehet szedni, mert akkor te is leszeded a gépről átrakod rá és kész. Láttam már ilyen megoldást is.
Itt írnak erről is: [link]
érdemes a 6. hsz-t elolvasni
-
törölt tag
válasz
krisztiánzen #12581 üzenetére
keretet elvileg sok helyen lehet kapni, de ha én a gépben hagynám a HDD-t akkor tuti azt raknám a keretbe.
-
törölt tag
na éppen letelt a szerkesztési idő
Nem azon a fórumon volt hanem ezen amikor kitárgyaltuk mi van a gépemben
Neked azért ír generation 2-t mert ami lemez benne van sata2-es. Nálam azért generation 3 mert már SSD van a gépemben.
-
törölt tag
válasz
krisztiánzen #12578 üzenetére
ha a HDD helyére rakod be az SSD-t akkor tuti sata3-mal fog működni.
Nem is tudnál másmilyen ssd-t venni
Érdemes megnézni a fórumot amit írtam, mert ott szenvedtünk eleget mire rájöttünk
-
törölt tag
válasz
krisztiánzen #12576 üzenetére
Ami nyíllal van az érdekel minket. Ami a HDD helyén van csatlakozó az tuti ez, ami a CD helyén van abban nem vagyok biztos. Samsung 840 Evo SSD fórumban segítettek nekem is eligazodni. Átküldtem több képet is nekik és ez alapján a HDD-nél lévő csatlakozó sata3-as. Azt nézd meg te is mi van neked a nyíl helyén.
-
törölt tag
válasz
krisztiánzen #12572 üzenetére
Szia!
CD-rom helyére soha nem raknék SSD-t. Nekem L850-13R gépem van (SSD-vel) és a CD csak sata1-es míg ahol a HDD van az Sata3-as. Ha mindenképpen szeretnéd bent tartani a hdd-t akkor azt rakd cd helyére.
A pc wizard-al meg tudod nézni milyen a lemezvezérlőd. (nem összetévesztendő a HDD és a CD csatlakozójával)Én a HDD-t külső tokba raktam, mert úgy tudom hordozni.
diobioesz1: Azért mert a legtöbb 64 bites processzorral szerelt és mindegyikben már minimum 4 GB RAM vagy több van. A 32 bites rendszer nem tudja kihasználni a gép adottságait ha pl 8 GB ramod van azt nem tudod használni csak 64 bittel.
-
törölt tag
válasz
Bálnaborjú #12570 üzenetére
Itt a start menüre gondolsz? Ha igen akkor win 8/8.1-re rengeteg start menü van. Valamikor ősszel meg jön a hivatalos az op-re.
-
törölt tag
válasz
Bálnaborjú #12568 üzenetére
Hát én nekem jobban tetszett a win8.1 mert gyorsabb, de ha neked a 7 jobban tetszik akkor válaszd azt csak 8-at az xp-t és a vista-t ne
. Mindegyikből a 64 bites ajánlott.
-
törölt tag
válasz
Bálnaborjú #12566 üzenetére
Szia!
Van már valamilyen win rajta? Ha nincs akkor 8.1-et raknék rá.
-
törölt tag
válasz
pinnacle #12564 üzenetére
Szerintem azért mert minden méret pl FullHD, HD mind 16:9-es formátum. Nem is nagyon hallani más felbontású filmet (mozi pl 21:9). Még a 4K 8K felbontás is mind 16:9-es arányú. Ezért gondolom én, hogy ezért gyártanak mind 16:9-es gépeket. Amúgy én is jobban szeretem a 16:10-est mert monitorom pl ilyen arányú.
-
-
törölt tag
válasz
pinnacle #12534 üzenetére
Itt találtam egy tecra laptopot: [link]
A gépben Sata 1-es csatlakozóra gondolsz?
bl4ze láttam azt a hozzászólást ezért is ajánlottam volna az L sorozatot. Hát amit találtam L-ből nem a legolcsóbb. 249 ezer forint. Áfa nélkül 192 ezer. Én a gépemet 210 ezerért vettem (8GB Rammal)+ most hozzá egy SSD-t és tökéletes.
-
törölt tag
válasz
ZoliM@ster #12528 üzenetére
Hát figyelj, most egy miatt megítélni a céget nem érdemes. Lehet, hogy az a gép valami miatt megsérült. Nem lehet semmi sem tökéletes. De ezt neked kell eldöntened. Én a helyedben fórumokon utána olvasnék a gépnek.
-
törölt tag
válasz
ZoliM@ster #12526 üzenetére
Szia!
Hát én nem tudom. Szoktam olvasni a fórumot, de nem szokták szidni a toshiba laptopokat. Más fórumon dicsérik őket. A boltos mondhat bármit. Mondhatja azt is hogy 15-öt vittek vissza hozzájuk 5 napon belül. Az meg hogy kifogtál egy hibás darabot hát az pech, de ha kicserélik akkor semmi gond. Az is érdekes, hogy hasonló árura cserélték volna ki nem pedig ugyan olyanra. Vagy te kérted, hogy hasonlóra cseréljék ki?
-
törölt tag
válasz
pinnacle #12522 üzenetére
A toshiba oldalán végignéztem az összes Satellite 17"-os laptopot, hogy valahol lehet-e kapni, de egyiket sem. Általában 2013.04-09 között mentek ki a forgalomból. Amit találtam 17"-os gép az Qosmio viszont azt ahogy előbb írtam elég drága.
Szerintem itt a prohardveren biztos fognak írni, ha lesz valami új Satellite, mert a korábbiakról is írtak. Azt észrevettem, hogy ahogy jönnek úgy mennek. Másfél éve vettem egy laptopot áprilisban jött ki augusztusban vettem meg október közepe fele meg már nem is volt.
Itt van egy: [link] de erről a boltról még nem hallottam csak áru keresőn akadtam rá. Viszont ez 300 ezer forint. Más megbízhatóbb oldalakon viszont már nem volt elérhető pl ipon.hu, laptop.hu, stb.
-
törölt tag
válasz
pinnacle #12520 üzenetére
Próbáltam keresni neked 17"-os laptopot, de satellite nem volt ebben a méretben inkább Qosmio van. Azoknak az ára pedig 500 ezertől kezdődik. Ha szeretnél válogatni a laptopok között akkor csak a 15,6-os maradt, mert abból rengeteg van. Amikor vettem a gépem én is csak nagyon nehezen találtam 17-es kijelzőt ezért inkább maradtam a 15,6-nál.
-
törölt tag
válasz
repvez #12517 üzenetére
ide írd be a géped és nem kell semmilyen serial-t beírni csak kiválasztani a listából.
Nekem nem kellett semmit sem feltennem. Mindent megtalált a win 8.1. A catalyst-ot is csak azért raktam fel mert használom a gépemet TV-vel és ott állítanom kell a méretet. De a drivert a vga-hoz is letölti amikor felrakod vársz 15-20 percet és az is felkerül.
pinnacle: Tercra-t kerestem neten de nem találtam. 16:10 arány elég ritka. A 17"-os is. A legelterjedtebb a 15,6"-os
-
törölt tag
válasz
repvez #12515 üzenetére
Szia!
Én AMD oldaláról letöltöm a drivereket, ha win 8.1-et raksz fel akkor az az összes drivert megkeresni ezért is lehet az oldalon kevesebb driver. Nekem l850-13r gépem van. A win7-es 60 körüli driver, program volt. 8.1-hez pedig csak 25 azok is segédprogramok. Először én is azt hittem, hogy nincs hozzá, de amikor felraktam már net is volt rajta.
VGA driver 64 bit
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Witcher topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 2/14"UHD(3840x2160)/i7Vpro-1185G7/48GB/512GB/Nvidia MX450(2GB DDR6)LTE,eSIM)
- Lenovo ThinkPad P14s/14 FHD(1920x1080)/i7-1165G7/32GB/512GB SSD/Nvidia T500(4GB GDDR6)
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest