Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
katona.jozsi
aktív tag
válasz
üzenetére
Igen olvastam. Én nemrég küldtem vissza a hivatalos toshiba szervizbe a laptopom, azzal a gonddal, hogy a 220-as kábel megtört valahogy és néha levágta a gépet, semmi gond nélkül cserélték, kérdeztem, hogy ha már ott van akkor legyenek kedvesek kitakarítani, illetve a sima billentyűzet helyett (mivel a 10C szériából ez kimaradt) egy alávilágításos billentyűt betenni. Azt mondták, hogy nem biztos, hogy megoldható, de végül azt mondták, hogy simán lehet belerakni ilyen billentyűzetet, így kicserélték. A következő gondolatom már az volt, hogy ha már ott van akkor nézzék meg, hogy a kijelzőt ki lehetne-e cserélni egy FHD-ra és azt mondták, hogy nincs akadálya, ajánlottak is egy kijelzőt, de az alapvető problémám az volt, hogy kb. 40.000Ft-ot akartak kérni és nem IPS paneles volt a kijelző, hanem LED-es TFT és még egy ilyen színinvertálós kijelzőt, mint ez az 1366*768-as felbontással bíró kijelzőt, nem szeretnék, így sztornóztam.Szóval elvileg megoldható a kérdés már csak az, hogy rendeljem be e-bay-ről, ahol találtam nagyon jó panelokat kb. 20.000Ft magasságában és cseréljem ki én? A legjobb azonban az lenne, ha olyan ember rakná bele a kijelzőt, aki már szedett szét ilyen notit, illetve a régit is beszámolná.

Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U729x - i5-8G I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 5 PRO I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen2 - i5-1145G7 I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G4i - i5-1235U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I NBD Gari
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB 14" 400nit 100% sRGB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- DELL Thunderbolt TB16 Dock (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Igen olvastam. Én nemrég küldtem vissza a hivatalos toshiba szervizbe a laptopom, azzal a gonddal, hogy a 220-as kábel megtört valahogy és néha levágta a gépet, semmi gond nélkül cserélték, kérdeztem, hogy ha már ott van akkor legyenek kedvesek kitakarítani, illetve a sima billentyűzet helyett (mivel a 10C szériából ez kimaradt) egy alávilágításos billentyűt betenni. Azt mondták, hogy nem biztos, hogy megoldható, de végül azt mondták, hogy simán lehet belerakni ilyen billentyűzetet, így kicserélték. A következő gondolatom már az volt, hogy ha már ott van akkor nézzék meg, hogy a kijelzőt ki lehetne-e cserélni egy FHD-ra és azt mondták, hogy nincs akadálya, ajánlottak is egy kijelzőt, de az alapvető problémám az volt, hogy kb. 40.000Ft-ot akartak kérni és nem IPS paneles volt a kijelző, hanem LED-es TFT és még egy ilyen színinvertálós kijelzőt, mint ez az 1366*768-as felbontással bíró kijelzőt, nem szeretnék, így sztornóztam.
Janou